Campania electricienilor 2019

220 vizualizari
campanie electricieni recolamp 2019
Distribuie pe

Electricienii din România sprijină Recolamp în colectarea selectivă a deșeurilor de iluminat!

Recolamp a început anul 2019 cu planuri mari: să colecteze o cantitate și mai mare de deșeuri din echipamente de iluminat decât în anii trecuți. Astfel, încă de pe 1 ianuarie, a început o nouă ediție a campaniei dedicată profesioniștilor din domeniul echipamentelor de iluminat. Campania Electricienilor este o campanie care se desfașoară la nivel național, de aproximativ 6 ani. În fiecare an campania cunoaște rezultate din ce în ce mai bune și tot mai mulți profesioniști – atât magazine specializate în comercializarea echipamentelor de iluminat, cât și persoane fizice – au început să se înscrie pentru câștigarea premiilor garantate oferite de către Asociație.

“Cifrele arată că în 9 luni de campanie activă am colectat 20 de tone de deșeuri, cu aproape 5 tone mai mult decât în 2017. Peste 200 de profesioniști din domeniu au fost eroii noștri anul trecut și ne-au adus la punctele de colectare din magazinele specializate, deșeurile din echipamante de iluminat. Ne bazăm pe ei în continuare și sperăm să ni se alăture tot mai mulți. Provocarea în 2019 este să creștem cantitatea de deșeuri colectate cu cel puțin 40 %. Este un procent de creștere care presupune atât un plan de comunicare eficient, cât și o extindere a punctelor de colectare și a parteneriatelor strategice.” Declară Sorin Boroș, Director Logistică Recolamp

Pentru a participa la campanie, trebuie aduse deșeuri din echipamente de iluminat (becuri economice, becuri LED, tuburi fluorescente și corpuri de iluminat) la magazinele participante, după cum urmează: pentru 100 de deșeuri aduse, premiul este o trusă de scule completă, pentru 300 de deșeuri aduse, premiul este o bormașină Bosch Easy Impact, iar pentru o cantitate de 500 de deșeuri, premiul garantat este un Telemetru Bosch Zamo. Mai multe detalii despre campanie puteți găsi pe site-ul Recolamp:  recolamp.ro/campanii/campaniaelectricienilor.

“Ne dorim ca pe lângă atingerea țintelor de colectare, să facem un obicei din colectarea selectivă, în special pentru profesioniștii care au acces la cantități mari de deșeuri din echipamente de iluminat. Acestea sunt extrem de toxice pentru mediu, dacă sunt aruncate la gropile de gunoi. Pe lângă această campanie, ne plănuim ca în 2019 să demarăm și alte campanii prin care să creștem gradul de conștientizare al românilor în ceea ce privește importanța colectării selective. Prin extinderea rețelei de Colțuri Verzi, încercăm să diminuăm cât mai mult efortul depus de români pentru a colecta selectiv deșeurile. ” Susține Anca Lupusavei, Director Marketing Recolamp.

campanie electricieni recolamp 2019

Perioada campaniei: 1 ianuarie - 31 decembrie 2019

Această nouă ediție a campaniei pentru electricieni, persoane fizice, pe care Asociația Recolamp o desfășoară la nivel național are același scop ca și până acum, colectarea și reciclarea a cât mai multor deșeuri din echipamente de iluminat! De aceea până la 31.12.2019 avem un număr de 800 de premii pe care le vom da primelor persoane care colectează și predau în magazinele partenere deșeurile din echipamente de iluminat. Astfel, pentru 100 de bucăți lămpi, primii 300 electricieni vor primi garantat o trusă completă cu scule, pentru 300 de bucăți lămpi, o bormașină Bosch EasyImpact 550, iar pentru 500 bucăți de lămpi, avem pregătite 200 de telemetre Bosch Zamo. Pentru ca ne dorim ca profesioniștii să beneficieze de cele mai bune echipamente de lucru!

Pagina campaniei: https://recolamp.ro/campaign/campaniaelectricienilor/

Locații rețea de colectare: https://recolamp.ro/colt-verde/locatii-colt-verde/

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video