novapex

 

ECOTIC își extinde activitatea în Transilvania

 ridicarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice
vizualizari

Asociația ECOTIC  își extinde activitatea în Transilvania cu scopul de a veni în sprijinul cetățenilor și a contribui la colectarea corectă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și de deșeuri de baterii și acumulatori (DBA).

În data de 27 septembrie 2019, Asociația ECOTIC deschide porțile ECOTIC TRANSILVANIA, centru de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice, becuri, lămpi și deșeuri de baterii și acumulatori situat în Comuna Florești, Strada Vidului nr. 1A.
La evenimentul desfășurat în incinta noului centru de colectare, au participat reprezentanți ai instituțiilor locale partenere, reprezentanți ai companiilor și ONG-urilor care au prezentat importanța deschiderii unui centru de colectare în județul Cluj. Reprezentanții ECOTIC Transilvania au prezentat serviciile pe care le vor pune la dispoziția populației din zonă cât și proiectele pe care le vor desfășura în perioada următoare.

ECOTIC TRANSILVANIA pune la dispoziția cetățenilor și a companiilor un centru de colectare unde aceștia vor putea preda în mod responsabil deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE-uri), becuri și lămpi și deșeuri de baterii și acumulatori (DBA). Totodată, ECOTIC Transilvania va organiza campanii de conștientizare și colectare DEEE și DBA, venind promovând astfel colectarea selectivă în rândul tinerilor și adulților deopotrivă.
 

„Primăria Cluj-Napoca organizează anual campanii de informare și conștientizare a cetățenilor privind importanța procesului de colectare selectivă. Ca urmare a acțiunilor întreprinse, cantitățile de deșeuri reciclabile colectate de la populație în 2018 au crescut de peste două ori. Demersul ECOTIC TRANSILVANIA susține acțiunile autorităților locale organizate în scopul menținerii unui mediu cât mai curat.” – declară Iulia Perșa, Director birou mass media, Primăria Cluj-Napoca.

„Ne dorim ca fiecare cetățean să înțeleagă importanța colectării selective ca mijloc de protecție a mediului și de revalorificare a resurselor. Acesta este unul dintre motivele pentru care am decis sa venim mai aproape de zona Transilvaniei si a Banatului prin deschiderea ECOTIC Transilvania. Cetățenii și companiile din zonă au acum nu numai un centru de colectare, dar și o oportunitate de a se implica în proiecte de mediu și de conștientizare.” declară Valentin Negoiță, Președinte ECOTIC.

Totodată, clujenii pot beneficia de un serviciu gratuit. Astfel, ridicarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice mari şi voluminoase se va face gratuit de la domiciliu, în baza unei programări prealabile la numerele de telefon 0747326842 sau 0748326842. 

https://www.ecotic.ro/
 

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019