Promoție 35% discount pentru pavelele Umbra D10 si Trenova!

121 vizualizari
elis3
Distribuie pe

Între 20 aprilie - 31 mai 2023 ai 35% discount la achiziția pavelelor din beton vibropresat: Umbra D10, Trenova D2 și Trenova Romb Grande.

elis

Oferă o nouă dimensiune grădinii tale cu pavelele Umbra D10 sau Trenova. Prin montajul alternativ de pavele în nuanțe diferite poți obține un efect care să fascineze privitorul și să ofere un echilibru vizual decorului tău exterior. Montajul monocromatic al pavelelor îți va pune în valoare elementele complementare amenajării, precum focarul, băncile sau jardinierele. Primăvara aceasta pășește împreună cu cei dragi în propriul vostru spațiu de poveste! Trăiește momente magice, într-un spațiu magic, creat cu Elis Pavaje!

Creează o senzație de ordine, armonie și echilibru cu pavelele Umbra D10! Datorită finisajului superior vizibil accentuat și a gamei cromatice, aceste pavele pot fi montate într-o dispunere monocromă sau ca o combinație a celor patru nuanțe diferite de pavaj. Forma alungită și suprafața cu aspect de criblură a acestor pavele completează stilul elegant, fiind în același timp deosebit de rezistente la alunecare, pentru ca tu să poți păși în siguranță.

Schimbă aspectul monoton al curții tale! Alege modelele Trenova D2 sau Trenova Romb Grande, cu o combinație modernă din trei nuanțe de antracit, gri deschis și gri închis, pentru a conferi spațiului amenajat un efect vizual tridimensional, foarte bine structurat și un plus de originalitate și dinamism. Dacă îți dorești un design cu forme geometrice și culori metalice sau ești în căutarea unor decoruri atipice, îți recomandăm să alegi acestă soluție când celelalte elemente arhitecturale din curte sunt simple vizual, monocrome (ex: fațada casei, gardul).

DE CE SĂ ALEGI PAVELE DIN BETON VIBROPRESAT ELIS PAVAJE?

Montajul pe strat de nisip permite refolosirea pavelelor în caz de reparații subterane. Asigură o stabilitate foarte bună suprafețelor pavate datorită îmbinării pe mai multe muchii. Au o rezistență mecanică foarte bună datorită materialului dens, omogen, obținut prin vibropresare. Sunt rezistente la multiple cicluri de îngheț-dezgheț. Permit aerisirea solului și asigură un drenaj eficient printre rosturi. Oferă posibilități nelimitate de amenajare (linii curbe, ruperi de linii prin mixuri de modele). Pavelele beneficiază de o garanție de 5 ani.

ETAPELE AMENAJĂRII CU PAVELE!

Planifică proiectul. Gândește-te la destinația lucrării: terasă, parcare, curte sau alee pietonală. Alege stilul amenajării astfel încât să se potrivească cu casa și restul ambientului. Caută inspirație: facebook, website, catalog. În final, stabilește un buget estimativ!

Selectează montatorul. Contactează cel puțin 2 montatori și cere să vizualizezi lucrări realizate de aceștia. De preferință, pornește de la recomandările prietenilor, familiei, vecinilor. În final, semnează contractul și asigură-te că firma aleasă are disponibilitate când ai nevoie.

Realizează proiectul. Asigură-te de calitatea, cantitatea, de manipularea și depozitarea produselor în bune condiții. Ține legătura cu montatorul, pentru a fi informat despre statusul lucrării.

După montaj. La finalul lucrării parcurge toată suprafața pentru a te asigura că este totul în regulă. Solicită certificatul de garanție al pavelelor, care este de 5 ani și garanția lucrării, pentru minim 1 an, pentru ca aceasta să treacă peste un ciclu de îngheț-dezgheț. Discută cu montatorul un plan ulterior de curățare și întreținere a lucrării.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.812 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 116.266 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video