novapex

 

Avi Compact estimează o cifră de afaceri de 7,5 milioane de euro pentru 2019

showroom Avi Compact
vizualizari
 • Cele mai importante proiecte în prima jumătate de an au fost din domeniul hotelier, comercial, industrial și bancar
 • Un sezon foarte bun, cu cea mai bună lună iunie din ultimii trei ani pentru segmentul rezidențial

Avi Compact, cel mai important distribuitor al produselor Daikin în România de 13 ani, estimează că va încheia 2019 cu o cifră de afaceri de aproximativ 7,5 milioane euro.

Segmentul corporate a contribuit în prima jumătate a acestui an la peste 75% din totalul portofoliului. Avi Compact și-a propus pentru 2019 să consolideze colaborarea pe segmente precum cel bancar, farmaceutic sau hotelier, dar și extinderea pe zona comercială și industrială.

Cele mai importante proiecte pentru prima jumătate de an sunt:

 • TELEKOM România - PALATUL TELEFOANELOR, este un proiect în derulare. Toată cladirea va fi climatizată cu cele mai performante sisteme VRV Daikin;
 • Hotelul Lido – instalații de climatizare;
 • GMB ROMÂNIA AUTO INDUSTRY – instalații de climatizare pentru noua hală de producție din Pitești;
 • Climatizarea pentru rețeaua de magazine Penny Market;
 • Patria Bank – înlocuirea echipamentelor de climatizare dintr-o serie de agenții ale băncii;
 • Hotel Central din Ploiești – instalații de climatizare;
 • Hercesa Imobiliare – climatizare pentru noile imobile din Complexul Vivenda.

“Cele mai căutate echipamente au eficiență energetică ridicată, nivel de zgomot redus, autodiagnoză și un termen de garanție mare. Am observat că pentru clienți sunt importante criterii precum calificarea personalului, posibilitatea de a face față unor lucrări mari, asigurarea serviciilor de intervenție 24 din 24, stocurile de echipamente și piese de schimb”, explică Florin Rădulescu, Fondator Avi Compact.

Toate echipamentele funcționează cu noul freon ecologic R32

Segmentul rezidențial contribuie cu aproximativ 25% la realizarea cifrei de afaceri. Toate echipamentele de climatizare Daikin funcționează cu noul  freon ecologic R32.
Daikin a lansat în acest an noile game Perfera și Confora optimizate pentru încălzire care funcționează până la temperaturi exterioare de -20 °C. Aceste echipamente pot fi o soluție viabilă atât pentru climatizare cât și pentru încălzire, în zonele fără rețea de gaz și care nu beneficiază de instalații de încălzire centrală.

„Anul acesta, în luna iunie am înregistrat cea mai bună creștere din ultimii ani. Cererea a crescut de 25 de ori comparativ cu iunie 2018. Noi, la Avi Compact recomandăm lunile martie – aprilie pentru achiziționarea aparatelor de aer condiționat pentru segmentul rezidențial. Termenele de livrare și instalare sunt mici, adică de 2 zile. În perioada iunie – iulie cererea este mare, iar termenul de livrare este unul mai lung și perioada de așteptare pentru montaj ajunge la 10-15 zile. Pentru că firmele au clienți și din zona companiilor, în sezon se onorează in primul rand contracte de mentenanță”, explică Marian Pandele, Director Executiv Avi Compact.

Showroom-ul Avi Compact a fost reamenajat în totalitate și are expusă toată gama de echipamente rezidențiale Daikin. Valoarea investiției este de 20.000 Euro.

În plus, echipamentele de climatizare Daikin din showroom sunt funcționale și acestea pot fi testate de către beneficiari.
Peste 90% dintre potențialii clienți care au vizitat showroom-ul în acest an au achiziționat cel puțin un aparat de climatizare Daikin.

Avi Compact a finalizat în acest an investiția în extinderea cu 2.000 mp a spațiului de depozitare.

În 2018 compania a început o colaborare cu o firmă din Franța, care a continuat și în acest an prin realizarea instalațiilor pentru două imobile situate pe Coasta de Azur.

Adauga Comentarii

Plain text

 • No HTML tags allowed.
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019