Chillventa 2022 un succes deplin

176 vizualizari
Chillventa 2022
Distribuie pe

Chillventa este cel mai important eveniment la nivel mondial și barometrul tendințelor pentru sectorul de refrigerare, inclusiv pentru segmentele AC & ventilație și pompe de căldură.
După o absență de 4 ani, Chillventa 2022 a atras 844 de expozanți din 43 de țări și, din nou, peste 30.000 de vizitatori profesioniști, care au avut în sfârșit ocazia de a discuta 
despre inovații și teme de actualitate. În timpul celor 4 zile petrecute la Centrul Expozițional din Nürnberg, au avut loc discuții de primă clasă, cunoștințe de primă clasă despre industrie și noi perspective pentru viitorul sectorului internațional al frigului, aerului condiționat, ventilației și pompelor de căldură. 
 

Vizitatorii mulțumiți de produsele și serviciile oferite

Peste 56% dintre cei 30.773 de vizitatori ai Chillventa au venit la Nürnberg din întreaga lume. Aproximativ 81 la sută dintre vizitatori au fost direct implicați în deciziile de cumpărare și de achiziție din cadrul întreprinderilor lor. Au fost prezenți mulți oameni diferiți, din diferite țări, de la producători la operatori de instalații, dealeri, designeri, arhitecți și meseriași. Nouă din zece au fost mulțumiți de gama de produse și servicii, iar peste 96 la sută vor participa din nou la următoarea Chillventa. "Acest super angajament este cel mai mare compliment pentru noi", spune Elke Harreiss, director executiv Chillventa, Nürnberg Messe. “

Expozanții dornici să participe și la ediția Chillventa 2024

Jucătorii internaționali de top și start-up-urile inovatoare din acest sector au oferit răspunsuri la întrebările de mâine cu gama lor de produse și servicii pentru toate aspectele legate de refrigerare, aer condiționat și ventilație și pompe de căldură pentru utilizare în comerț și industrie. Majoritatea expozanților proveneau din Germania, Italia, Turcia, Spania, Franța și Belgia. 94 la sută dintre expozanți (măsurați în funcție de suprafață) consideră că participarea lor la Chillventa a fost un succes. 95 la sută dintre ei au reușit să stabilească noi contacte de afaceri și se așteaptă la afaceri post-expoziție în urma evenimentului. Chiar înainte de încheierea expoziției, 94 dintre cei 844 de expozanți au declarat că vor expune din nou la Chillventa 2024. 

Subiectele cheie la Chillventa 2022:

  • Sustenabilitate
  • Performanța energetică a sistemelor de refrigerare
  • Economia circulară
  • Calitatea aerului din interior
  • Răcirea indirectă
  • Securitatea IT

În comparație cu anul 2018 programul din anul acesta a fost mai variat, cu peste 200 de prezentări care au oferit cunoștințe de specialitate perfect adaptate la industrie și cele mai recente informații. Accentul a fost pus pe subiecte precum durabilitatea, provocările pe care le prezintă tranziția la refrigeranți, REACH sau PEFAS, precum și pompele de căldură la scară largă și pompele de căldură de înaltă temperatură. De asemena au fost prezentate noi informații despre climatizarea pentru centrele de date. Noul forum "Ghid practic de digitalizare pentru meșteșugari", a pus accentul pe utilizarea digitalizării pentru a îmbunătăți eficiența, productivitatea și veniturile în domeniul comercial. Profesioniști din întreprinderi din acest domeniu au oferit o perspectivă asupra fluxului lor de lucru.

Alte puncte de atracție din programul de susținere au fost Job Corner, recent creat, care a oferit angajatorilor și lucrătorilor calificați posibilitatea de a se întâlni; două prezentări speciale pe tema "Pompele de căldură" și "Manipularea agenților frigorifici inflamabili; și tururi ghidate de profesioniști cu diverse teme-cheie. De asemenea, în acest an au avut loc două concursuri la Chillventa. A fost găzduit pentru prima dată campionatul mondial al profesiilor liberale World Skills Competition 2022 Special Editioniat în cadrul Competiției Federale de Competențe au fost acordate premii celor mai buni tineri producători de instalații frigorifice.

Următoarea oprire: Summit-ul european al pompelor de căldură 2023

Următorul punct de atracție din calendarul evenimentelor pentru profesioniștii din domeniul pompelor de căldură va avea loc pe 24 și 25 octombrie 2023 în cadrul expoziției Summit-ul european al pompelor de căldură, Centrul Expozițional din Nürnberg, care are loc o dată la doi ani, ultima ediție a avut loc în anul 2021. Aici accentul va fi pus pe promovarea dialogului și al interacțiunii care privesc rezultatele cercetării și oportunitățile de reducere a consumului de energie prin utilizarea resurselor regenerabile, precum și provocările cu care se confruntă utilizarea acestor tehnologii.
www.hp-summit.de/en

Chillventa 2024

Următoarea ediție Chillventa va avea loc la Centrul de Expoziții din Nürnberg între 8 și 10 octombrie 2024. Cu o zi înainte, pe data de 7 octombrie 2024, Chillventa Congress va lansa săptămâna de evenimente pentru comunitatea internațională de refrigerare, aer condiționat și ventilație și pompe de căldură. 

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video