novapex

 

Chillventa – expozitia internationala dedicata eficientei energetice, pompelor de caldura si refrigerarii

chillventa 2018
vizualizari

Chillventa 2018 va transforma Centrul Expozițional din Nuremberg în locul de întâlnire internațional al industriei refrigerării, aerului condiționat, ventilației și pompelor de căldură. Anul acesta se annță cea mai amplă ediție, cu peste 1.000 expozanți.

Pentru a șasea oară, Chillventa va transforma sălile de expoziție din Nürnberg în locul de întâlnire internațional pentru lumea refrigerării, aerului condiționat, ventilației și pompelor de căldură între 16-18 octombrie 2018. Ca și în anii trecuți, inovațiile de top în săli vor fi însoțite de un număr mare de prezentări speciale interesante. Moderatori renumiți vor vorbi despre probleme de ultimă oră în peste 150 de sesiuni distribuite pe trei forumuri de specialitate, în conformitate cu motto-ul "Chillventa Connecting Experts".
Congresul Chillventa are loc cu o zi înainte de expoziția Chillventa, luni, 15 octombrie 2018, și oferă participanților expertiză la nivel înalt. Evenimentul se va axa pe aspecte precum eficiența energetică, securitatea cibernetică, reglementarea gazelor fluorinate, centre de date și pompele de căldură.

chillventa2018

Principalele domenii tematice pentru Chillventa și Chillventa CONGRES - Focus pe IoT

Cu o gamă largă de produse și servicii, Chillventa va oferi încă o dată o imagine de ansamblu a industriei în 2018, cu componente, sisteme și aplicații pentru sisteme de refrigerare, aer condiționat, ventilație și pompe de căldură. Expoziția și congresul din acest an se concentrează pe subiecte precum Internetul obiectelor, securitatea IT pentru centralele frigorifice, obiectivele climatice actuale, proiectarea ecologică, recuperarea și reprocesarea agenților frigorifici, prin control, inovații  în transferul de căldură, aer condiționat al centrelor de date, recuperarea căldurii și soluții de sistem pentru apă rece. Pe lângă inovațiile de la standurile expozanților, vor avea loc prezentări speciale interesante privind pompele de căldură, igiena schimbătoarelor de căldură răcite cu aer, tururi pentru novici și Premiul Chillventa.

chillventa2018
Congresul Chillventa va oferi experților o perspectivă fermă asupra ultimelor subiecte de interes din industrie. Spekeri internaționali de renume vor împărtăși cunoștințele internaționale din domeniul cercetării și dezvoltării și al practicii actuale și vor analiza contextul politic din Europa și din întreaga lume. Programul congresului din acest an pune accent pe Internetul lucrurilor (IoT) și securitatea cibernetică.

Focus pe pompele de căldură

Experții de la Institutul Fraunhofer pentru Sisteme de Energie Solară vor ține prezentări pe toată durata expoziției Chillventa pe teme curente de cercetare în cadrul forumului specialiștilor în pompe de căldură și vor fi disponibili ulterior pentru discuții directe în zona specială a expoziției "Pompe de căldură, o  tehnologie cheie pentru tranziția cu succes la un alt tip de energie". Acesta este un eveniment pe care experții în pompe de căldură nu ar trebui să-l rateze.

chillventa2018

Încălzirea și răcirea reprezintă aproximativ 40% din consumul total de energie din Germania. Încălzirea  și apa caldă joacă un rol important în acest domeniu, reprezentând mai mult de 80% din consumul de energie în gospodării. Există, așadar, o necesitate urgentă de a acoperi cerințele de încălzire și, tot mai mult, de răcire cât mai eficientă și mai durabilă. Pompele de căldură reprezintă o tehnologie cheie care ajută la îndeplinirea acestor cerințe.chillventa2018
Piața pompelor de căldură pentru casele detașate și semi-detașate crește; piața aplicațiilor comerciale și industriale din Germania ar putea beneficia de o extindere ulterioară. De asemenea, în comerț și industrie, încălzirea și răcirea clădirilor, precum și optimizarea acestor procese joacă un rol major. Pompele de căldură îndeplinesc aceste cerințe și reprezintă un factor important în energia integrată, care este esențială pentru succesul tranziției energetice. Chiar și așa, există o serie de sarcini importante pe care cercetarea și dezvoltarea trebuie să le depășească.

Practica în combinație cu cunoștințele profesionale

Experții Institutului Fraunhofer pentru sisteme de energie solară (ISE) vor ține prezentări pe următoarele subiecte în cadrul forumului Heat Pumps, în toate cele trei zile ale expoziției:chillventa2018

  • Pompe de căldură în sistemul energetic
  • Dezvoltarea componentelor și a dispozitivelor
  • Pompele de căldură TestLab și răcitoarele de lichid
  • Dezvoltarea și placarea materialelor
  • Analiza și optimizarea sistemelor
  • Campanii de măsurare
  • Testarea și certificarea

Mai multe informații: https://www.chillventa.de/en

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019