novapex

 

BAXI reintra pe piata romaneasca

fabrica BAXI Romania
vizualizari

Baxi

BDR Thermea Group BV a deschis o filială în România

BDR Thermea, unul din primele trei grupuri europene producătoare de soluții pentru încălzire și climatizare, a deschis o filială în București, având ca obiectiv dezvoltarea și susținerea mărcilor sale în Romania, o piață importantă și strategică în domeniul încălzirii.

BDR Thermea Group, cu sediul în Apeldoorn, Olanda, este proprietara mai multor mărci cunoscute din domeniul încălzirii, printre care BAXI, De Dietrich, Remeha, Brötje, Chappée și Baymak.
Grupul are o cifră de afaceri de circa 1,7 miliarde Euro, peste 6.500 de angajați în Europa și operează în 82 de țări la nivel global, ocupând poziții de top în numeroase piețe, printre care Italia, Marea Britanie, Franța, Spania, Olanda, Germania, Ungaria, Grecia, Ucraina și Rusia.

Portofoliul de produse al BDR Thermea este proiectat în mod inteligent pentru a furniza sisteme termice integrate cu soluții regenerabile, nu doar produse individuale, permițând astfel reducerea cheltuielilor cu energia și a emisiilor de bioxid de carbon.

Principalele obiective ale BDR Thermea Romania sunt promovarea imaginii mărcii BAXI în piață, oferirea de suport tehnic și consultanță specializată partenerilor comerciali si de service, școlarizarea permanentă a acestora, furnizarea de piese de schimb, precum și crearea unei rețele de service care să ofere servicii de cea mai bună calitate utilizatorilor produselor BAXI.

Toate centralele termice BAXI distribuite in Romania sunt produse in Italia, la fabrica BAXI SpA din Bassano del Grappa, care este “Centrul de Excelență” în cercetarea și proiectarea centralelor termice de perete pentru întregul grup BDR Thermea. Înființată acum peste 90 ani, fabrica din Bassano s-a specializat în ultimii 40 ani în inovarea și producerea centralelor termice de perete și de pardoseală, dezvoltând soluții de ultimă generație cu performanță ridicată, ușor de utilizat. Fabrica are la ora actuală peste 700 de angajați și o capacitate de producție de 600.000 unități pe an, fiind cea mai mare fabrică de centrale termice din Europa. Peste 9 milioane de centrale produse până acum în Bassano, sunt dovada calității și fiabilității proceselor de proiectare și producție, dovedite de-a lungul timpului atât în Italia, cât și la Export, inclusiv în Romania.

Baxi Romania

Importul produselor BAXI în Romania se realizează prin intermediul unei rețele de parteneri comerciali autorizați: AMIRIS Invest SRL – Brașov, GRUMTECH SRL - Piatra Neamț, RADOX SRL – București, SECPRAL Pro Instalații SRL – Cluj-Napoca, SIMODOR Grup SRL – Alba Iulia și SIMPLEX Trade Investment SRL – București.

Datele de contact ale filialei sunt:

BDR Thermea Group

BDR Thermea Romania SRL
Bd. Dimitrie Pompei nr. 5-7, Metroffice C1, Parter, 13a,
Sector 2, 020335 București
www.bdrthermea.com
www.baxi.ro

Adauga Comentarii

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.
Permalink

Nume
instal casa oradea

firma noastra este in piata din 2002 am ajuns la o cifra de afaceri in 2017 la 2000000euro in anul 2018 suntem in crestere .acum noi vindem centralepe gaz cam 1500 buc\an.dorim sa vindem si centralele baxi dar nu prin distribuitori daca prezentam interes pentru voi contactatine.....instal_casa@yahoo.com sau la telefon0721376924 vorbesc putin italiana.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019