novapex

 

Programul Daikin Buy Back continua si in 2019

daikin buy-back
vizualizari

Vechiul aparat de aer condiționat este înlocuit și reciclat responsabil prin intermediul partenerilor Daikin Home Comfort Expert și a operatorilor locali parteneri ai Asociației Române pentru Reciclare-RoRec  

Daikin România desfășoară pentru al doilea an consecutiv programul Buy Back pentru înlocuirea vechiului aparat de aer condiționat cu unul superior din punct de vedere energetic. Orice sistem de aer condiționat, indiferent de brand, poate fi schimbat în perioada 25 martie-30 iunie 2019 prin intermediul partenerilor Daikin Home Comfort Expert, oferindu-se o reducere în valoare de 400 de lei la achiziționarea unui aparat Daikin performant.

Prin această campanie, Daikin atrage atenția asupra impactului major pe care un aparat vechi îl  are pentru sănătatea utilizatorilor și încurajează reciclarea sa responsabilă, astfel încât să nu afecteze mediul înconjurător.

În cadrul Daikin Buy Back, partenerii Daikin Home Comfort Expert și operatorii locali parteneri ai Asociației RoRec se ocupă de preluarea și reciclarea responsabilă a vechiului sistem. Materiile prime secundare obținute în urma proceselor tehnologice se reintroduc în circuitul economic, prevenind irosirea resurselor primare. În plus, partenerii Daikin Home Comfort Expert preiau și se ocupă de distrugerea în siguranță a freonului, substanță nocivă pentru stratul de ozon din atmosferă.Alexandru Rusu

„Misiunea Daikin este de a oferi în permanență cele mai avansate tehnologii și soluții pentru a atinge un nivel maxim al eficienței și confortului. Iar programul Buy Back este o inițiativă care se înscrie firesc în această promisiune. Continuăm să încurajăm grija față de mediul înconjurător și oferim celor care se înscriu în campanie posibilitatea să achiziționeze, si anul acesta, la un preț preferențial, un aparat de aer condiționat din clase energetice superioare. Cu fiecare echipament vechi reciclat contribuim la un mediu curat și sănătos”, a declarat Alexandru Rusu, Residential Sales Manager Daikin România.

Un echipament ieșit din uz implică totodată costuri ridicate la energie. Modelele selectate în campanie (Ururu Sarara, Stylish, Emura, Perfera, Comfora și Sensira) funcționează cu 80% energie regenerabilă din aer și 20% electricitate, având cea mai ridicată eficiență energetică de pe piață.

Daikin Stylish

Programul Buy Back se desfășoară exclusiv prin intermediul partenerilor Daikin Home Comfort Expert, asigurând dezinstalarea vechilor aparate și instalarea celor nou achiziționate, dar și multe alte servicii, de la consiliere, recomandări și soluții personalizate până la service și întreținere. În plus, prin noul program Stand By Me, clienții pot solicita o serie de servicii suplimentare post-vânzare, precum extinderea gratuită la 5 ani a garanției pentru piesele de schimb. Mai multe detalii pe standbyme.daikin.ro.

Informații suplimentare despre programul Buy Back sunt disponibile în regulament, care poate fi accesat pe www.daikin.ro/buyback

Adauga Comentarii

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019