novapex

 

Blocati cu usurinta intrerupatoarele pentru efectuarea in siguranta a interventiilor asupra utilajelor

blocarea intrerupatoarelor
vizualizari

Întrerupătoarele pot fi pornite și oprite cu ușurință, ceea ce le poate cauza probleme specialiștilor care desfășoară o intervenție. Reactivarea prematură a unui circuit poate duce la șocuri electrice și vătămări grave. Pentru a evita aceste accidente și pentru a facilita intervenții mai sigure asupra utilajelor, Brady Corporation oferă o soluție ușor de aplicat pentru blocarea întrerupătoarelor.dispozitiv de blocare pentru întrerupătoare electrice

Ușor de aplicat

Noul dispozitiv universal de blocare pentru întrerupătoare miniaturale de la Brady este ușor de aplicat la o gamă largă de întrerupătoare de la diverși producători. Dispozitivul de dimensiuni reduse se aplică la comutatorul unui întrerupător și se fixează cu un șurub inclus, ușor de manipulat. La strângerea șurubului apare un orificiu pentru o toartă de lacăt de blocare/marcare. Prin închiderea lacătului, comutatorul întrerupătorului va fi blocat pentru a permite intervenții mai sigure.

Intervenții mai sigure

Prin blocarea întrerupătoarelor cu un lacăt, pot fi evitate accidentele legate de reactivarea prematură și neintenționată a utilajelor și a altor dispozitive electrice. După închiderea lacătului, numai specialistul care l-a închis și care desfășoară intervenția are control asupra momentului când va fi reactivat întrerupătorul. Ca soluție de rezervă, Brady poate include chei Master pentru supervizorii selectați într-un plan ce prevede chei pentru lacăte de blocare/marcare.

dispozitiv de blocare pentru întrerupătoare electrice

Conformitate sporită

Cu o soluție de blocare a întrerupătoarelor, companiile pot spori conformitatea cu Norma europeană 1037 privind siguranța echipamentelor și cu Recomandarea UE 89/655, care specifică cerințele minime de siguranță și sănătate la locul de muncă.

Aflați mai multe despre intervențiile mai sigure asupra utilajelor pe site-ul web Brady.

 

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019