novapex

 

Eaton ajuta utilizatorii industriali sa se modernizeze, cu iluminat LED pentru zone periculoase

Eaton CEAG ExLin LED
vizualizari
  • Noua tehnologie Eaton din seria Crouse-Hinds contribuie la reducerea costurilor energetice cu până la 40 de procente, în comparație cu iluminatul fluorescent tradițional
  • Eaton ExLin ajută la atingerea unor reduceri semnificative ale costurilor de întreținere, în comparație cu tehnologiile de iluminat tradiționale

Compania de management al energiei Eaton a anunțat cea mai recentă inovație a sa în materie de iluminat industrial și pentru zone periculoase: CEAG ExLin LED din seria Crouse-Hinds, certificate pentru medii de zonă periculoasă 1 și 2. Corpul de iluminat LED cu protecție la explozie le oferă clienților industriali un iluminat foarte fiabil și eficient din punct de vedere energetic, care poate aduce economii substanțiale de costuri, în comparație cu corpurile fluorescente tradiționale. 

„Cu un portofoliu larg de soluții pentru medii de lucru grele și periculoase, Eaton își pune în aplicare competențele solide pentru a ajuta clienții să-și modernizeze instalațiile și să susțină funcționarea neîntreruptă și productivitatea îmbunătățită”, a declarat Andrew Agan, director de marketing IEC la Eaton. „Cu noile noastre corpuri cu LED liniar CEAG ExLin, clienții industriali pot îmbunătăți costul general, eficiența energetică și întreținerea pentru sistemele de iluminat.”

Parte a soluțiilor Eaton cuprinzătoare pentru zone dure și periculoase, corpurile ExLin sunt conforme cu standardele Comisiei Electrotehnice Internaționale (IEC) și ale Uniunii Europene (IECEx și ATEX) pentru echipamente utilizate în medii potențial explozive. Corpurile liniare cu LED ExLin ale Eaton sunt concepute pentru a înlocui corpurile fluorescente de 2 x 18 W, 2 x 36 W și 2 x 58 W pentru zone periculoase. ExLin are profil redus, greutate mică și o gamă de temperaturi de funcționare de la -40 grade Celsius (ºC) până la 55 ºC. În plus, optica personalizată a Eaton îmbunătățește distribuirea luminii, pentru a asigura lumină acolo unde este nevoie, având potențialul de a reduce numărul de corpuri necesare.

Pentru a afla mai multe despre iluminatul Eaton din seria Crouse-Hinds pentru zone periculoase, accesați www.eaton.com/crouse-hinds.

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019