Ethercom: Partenerul tău de Încredere pentru Fibră Optică și Echipamente

91 vizualizari
echipamente fibra optica
Distribuie pe

Ethercom - partenerul tău de încredere pentru cabluri de fibră optică, echipamente și accesorii pentru fibră optică. 

Ethercom.ro nu este doar un simplu magazin online de rețelistică și conectică. Nu se limitează doar la a comercializa echipamente, ci oferă și un sprijin avizat prin intermediul echipei de consilieri, de meserie ingineri, care te vor ghida în fiecare etapă a proiectului. Calitatea înaltă a produselor selectate, prețurile competitive, alături de profesionalismul și know-how-ul echipei sunt principalele atuuri ale brandului Ethercom.

Ethercom în câteva cifre:  12 + ani experiență, 2260 proiecte complexe, 380 parteneriate permanente, 8000+ produse și soluții proiecte.

Ethercom comercializează o gamă completă de cabluri de fibră optică, precum și echipamente sau accesorii necesare pentru a construi, în mod profesionist, o infrastructură bazată pe fibră optică -  aparate pentru sudare, cuple, cutii de distribuție, media convertoare, module sfp si sfp+, patchcord-uri, pigtail-uri, powermetre și surse laser, splitere și atenuatori optici, video convertoare.

Cabluri de Fibră Optică

  • Cabluri single-mode & multi-mode. “În general, fibra optică multimode este o alegere mai rentabilă pentru cablajele pe distanțe de până la 550 de metri, iar cea single-mode pentru distanțe care depășesc 550 de metri. Cablurile multi-mode OM3 sau OM4 au o limitare a distanței de aproximativ 300 metri. Peste această limită, fibrele single-mode (OS2) ar trebui să fie luată în considerare. Pe lângă distanța de transmisie, trebuie luat în considerare și costul total. În instrucțiunile de conectare ale dispozitivelor, este posibil să se specifice tipul de fibră recomandat. Printre cele mai uzuale cablări de dispozitive, specialiștii recomandă ca, la distanțe de până la 300 m, să folosim cabluri de fibră optică multimodale OM3/OM4, cu minim 2 - 4 fibre (chiar 12, în cazul comutatoarelor de rețea, camerelor de securitate sau rack-urilor audio/video). În cazul distanțelor ce depășesc 300-500 metri, ni se recomandă cabluri de fibră optică monomodale OS2, cu minim 2 - 4 fibre (chiar 12, în cazul comutatoarelor de rețea, camerelor de securitate sau rack-urilor audio/video)” - ne explică consilierii Ethercom.
  • Cabluri de interior sau de exterior. Pentru cablurile de interior poate fi importantă rezistența la foc (Low Smoke Zero Halogen). Iar pentru exterior există cabluri de fibră optică cu înveliș și structură rezistente la medii dure: subterane, aeriene, subacvatice. 

Module SFP / SFP+

Modulele SFP / SFP+ sunt utilizate pentru conversia semnalului electric în semnal optic și sunt dedicate routerelor, comutatoarelor de rețea și convertoarelor media utilizate pe scară largă în rețelele de telecomunicații, birouri și rețele industriale. Practic, modulele SFP sunt module pentru cabluri din fibră optică (single și mulți-mode) sau cabluri din cupru care se potrivesc într-un soclu sau port SFP pe un comutator Ethernet sau un convertor media. Facilitează conversia fără întreruperi a semnalelor Ethernet în semnale optice pentru a transferă și a primi date. Modulele SFP sunt compatibile cu echipamente MikroTik, Ubiquiti, TP-Link, echipamente CISCO și altele. 
SFP+ este o versiune îmbunătățită a SFP. Modulele SFP acceptă doar până la 4,25 Gbps, iar cele SFP+ acceptă rate de date de până la 10 Gbps.

Media Convertoare

Convertoarele media sunt adesea folosite în perechi pentru a introduce un segment de fibră în rețelele de cupru, pentru a crește distanța de cablare și pentru a proteja o parte de rețea de interferențe electromagnetice. De asemenea, pot extinde rețelele LAN și pot converti vitezele de legătură și modurile de fibră din diferite segmente ale rețelei LAN.

Media convertoare

Ethercom are în ofertă o varietate de convertoare media care acceptă diferite protocoale de rețea, viteze de transfer de date, cablaje și tipuri de conectori. Toate tipurile de media convertoare suportă multiple protocoale de comunicare, printre care Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet, 10 Gbps Ethernet, T1/E1/J1, DS3/E3, precum și multiple tipuri de cablaje, precum cablul coaxial, cablul torsadat (twisted pair) și fibra optică single mode sau multi-mode. 

Cabinete și rack-uri metalice

Cabinete și rack-uri metalice pentru depozitarea și protejarea echipamentele electronice și electrice (cabluri de fibră optică, servere, switch-uri, routere, modem-uri) la interior și la exterior.

cabinete si rak-uri metalive

Alegerea unui dulap de interior este relativ simplă, luându-se în calcul caracteristici precum mărime, modalitate de montare, module pentru conectori și ventilatoare. În cazul cabinetele rack de exterior, pot fi mai multe criterii de bifat. În funcție de utilizare și de locul unde vor fi montate, se acordă o atenție deosebită materialului, sistemelor de protecție, rezistenței la impact, rezistenței la coroziuni (intemperii, temperaturi extreme).

 
De exemplu, din oferta Ethercom fac parte și cabinetele de exterior Fibertechnic®, din aluminiu, adaptate pentru instalare la exterior. Cu clasă de protecţie împotriva intruziunii obiectelor solide şi lichide IP56. Și clasă de protecție împotriva impactului mecanic extern IK 10. Pentru aceste cabinete există posibilitatea de a instala dispozitive de încălzire şi de răcire care să asigure condiţiile corespunzătoare cablurilor şi aparatelor din interior. 

Cabinetele de exterior cu structură din aluminiu PA 11 de la Fibertechnic® se caracterizează prin: greutate de aproape trei ori mai mică decât oțelul S235 de aceeași grosime; rezistență ridicată la coroziune, inclusiv în condiții marine și atmosfere industriale; rezistenţă bună la tracţiune si uzură. Garanția pentru dulapurile Fibertechnic este: 25 de ani la coroziune și 5 ani pentru garnituri.

Echipa Ethercom te ajută la orice pas al proiectului...

Fie că deții o firmă de instalații electrice, fie că ești pe cont propriu, fie că ești la început de drum, fie că deții o experiență notabilă, echipa Ethercom te ajută la orice pas al proiectului. 

Iar dacă te înscrii în Programul de Parteneriat Ethercom, vei beneficia de extra-avantaje: prețuri preferențiale și oferte promoționale adaptate nevoilor, obiectivelor proiectelor tale; recomandări către clienți și diverse proiecte, pentru creșterea organică a activității tale; consultanță de specialitate.
Ethercom.ro

Bd. Ghica Tei nr 81
Bucuresti
Email: office@ethercom.ro
Telefon: 021.725.48.69

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video