Noul suport modular de sigurante si noile sigurante ultrarapide Eaton din seria Bussmann

145 vizualizari
Eaton lanseaza un nou de suport modular pentru sigurante (MFH) si cu o serie noua de sigurante cilindrice ultrarapide gR/gS
Distribuie pe

Eaton si-a completat gama de produse din seria Bussmann cu un model nou de suport modular pentru sigurante (MFH) si cu o serie noua de sigurante cilindrice ultrarapide gR/gS. Noile produse imbunatatesc portofoliul Eaton de produse complementare de protectie a circuitelor oferind constructorilor de masini, instalatii sau tablouri electrice solutii globale dintr-o singura sursa.

Noua gama MFH este una dintre cele mai compacte game de pe piata, ceea ce reprezinta un avantaj major pentru producatorii de echipamente, care cauta sa economiseasca spatiu in tablourile lor electrice. Fabricat din termoplastic (PBT) si prevazut cu un corp sudat cu ultrasunete, suportul pentru sigurante accepta sigurante de trei dimensiuni: gama 10 x 38 de sigurante 0,5-32 A, gama 14 x 51 de sigurante 1-50 A si gama 22 x 58 de sigurante 2-125 A. 

„Pe langa cerintele producatorilor privind randamentul si performantele ridicate ale utilajelor, reducerea costurilor de operare si imbunatatirea sigurantei sunt, de asemenea, esentiale in ziua de azi”, a spus Simon Pinkney, directorul departamentului de marketing produse din seria Bussmann in cadrul diviziei ICPD de la Eaton. „La Eaton, solutiile de protectie a circuitelor joaca un rol important in asigurarea sigurantei operatorilor si reducerea timpilor morti pentru utilizatorii finali. Cu noul nostru suport pentru sigurante si noile sigurante, producatorii de echipamente si constructorii de masini vor putea sa obtina un avantaj concurential.”

In plus, exista mai multe caracteristici care simplifica si accelereaza instalarea, ceea ce insemna ca utilizatorii finali isi pot maximiza timpii de functionare. Montarea pe sina DIN se face fara efort si fara unelte, datorita = arcului integrat, conectarea putandu-se realiza fie cu conductor, fie cu papuc. O alta solutie de montare a suportului pentru sigurante ar fi prinderea cu doua suruburi M4 pe o placa de montaj in tablou, pentru o mai buna adaptare la necesitatile constructorilor de masini.

Suportul pentru sigurante poate fi utilizat pentru tensiuni de pana la 690 V, si este certificat IEC, UL si CCC, ceea ce permite alegerea unui suport care sa satisfaca cerintele globale. Noul suport este disponibil in versiune monopolara, bipolara, tripolara si tetrapolara, precum si cu un pol plus nul sau trei poli plus nul.

Prin introducerea sigurantelor cilindrice ultrarapide gR/gS se extinde si mai mult portofoliul de produse Bussmann. Conceputa sa protejeze dispozitivele semiconductoare, precum tiristoare, diode, redresoare si relee statice, noua gama are capacitatea de a oferi protectie la supracurent, suprasarcina si scurtcircuit, permitand astfel utilizatorilor sa asigure siguranta operatorului, protejand atat personalul, cat si echipamentul.

Tubul ceramic poate rezista la presiuni interne si socuri termice ridicate, ceea ce permite o capacitate de intrerupere mare intr-un spatiu fizic redus. Elementele fuzibile sunt special concepute pentru a se obtine valori scazute ale energiei de trecere (caracteristica I2t), tensiuni de arc reduse si o coordonare selectiva adecvata cu elemente fuzibile din amonte. Asadar, ofera o protectie excelenta si sigura a circuitelor.

In plus, exista o gama larga de curenti nominali si versiuni de percutoare care pot fi folosite in soclurile sigurantelor cu un microintrerupator, pentru a oferi constructorilor de tablouri un plus de flexibilitate. Aplicatiile obisnuite includ protectie pentru redresoare, UPS-uri, convertoare, motoare, demaroare progresive si invertoare.

Pentru a afla mai multe despre Eaton, vizitati www.eaton-electric.ro. Pentru cele mai recente stiri, urmariti Twitter (@Eaton_EMEA) sau LinkedIn (Eaton EMEA).

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video