novapex

 

Noul suport modular de sigurante si noile sigurante ultrarapide Eaton din seria Bussmann

Eaton lanseaza un nou de suport modular pentru sigurante (MFH) si cu o serie noua de sigurante cilindrice ultrarapide gR/gS
vizualizari

Eaton si-a completat gama de produse din seria Bussmann cu un model nou de suport modular pentru sigurante (MFH) si cu o serie noua de sigurante cilindrice ultrarapide gR/gS. Noile produse imbunatatesc portofoliul Eaton de produse complementare de protectie a circuitelor oferind constructorilor de masini, instalatii sau tablouri electrice solutii globale dintr-o singura sursa.

Noua gama MFH este una dintre cele mai compacte game de pe piata, ceea ce reprezinta un avantaj major pentru producatorii de echipamente, care cauta sa economiseasca spatiu in tablourile lor electrice. Fabricat din termoplastic (PBT) si prevazut cu un corp sudat cu ultrasunete, suportul pentru sigurante accepta sigurante de trei dimensiuni: gama 10 x 38 de sigurante 0,5-32 A, gama 14 x 51 de sigurante 1-50 A si gama 22 x 58 de sigurante 2-125 A. 

„Pe langa cerintele producatorilor privind randamentul si performantele ridicate ale utilajelor, reducerea costurilor de operare si imbunatatirea sigurantei sunt, de asemenea, esentiale in ziua de azi”, a spus Simon Pinkney, directorul departamentului de marketing produse din seria Bussmann in cadrul diviziei ICPD de la Eaton. „La Eaton, solutiile de protectie a circuitelor joaca un rol important in asigurarea sigurantei operatorilor si reducerea timpilor morti pentru utilizatorii finali. Cu noul nostru suport pentru sigurante si noile sigurante, producatorii de echipamente si constructorii de masini vor putea sa obtina un avantaj concurential.”

In plus, exista mai multe caracteristici care simplifica si accelereaza instalarea, ceea ce insemna ca utilizatorii finali isi pot maximiza timpii de functionare. Montarea pe sina DIN se face fara efort si fara unelte, datorita = arcului integrat, conectarea putandu-se realiza fie cu conductor, fie cu papuc. O alta solutie de montare a suportului pentru sigurante ar fi prinderea cu doua suruburi M4 pe o placa de montaj in tablou, pentru o mai buna adaptare la necesitatile constructorilor de masini.

Suportul pentru sigurante poate fi utilizat pentru tensiuni de pana la 690 V, si este certificat IEC, UL si CCC, ceea ce permite alegerea unui suport care sa satisfaca cerintele globale. Noul suport este disponibil in versiune monopolara, bipolara, tripolara si tetrapolara, precum si cu un pol plus nul sau trei poli plus nul.

Prin introducerea sigurantelor cilindrice ultrarapide gR/gS se extinde si mai mult portofoliul de produse Bussmann. Conceputa sa protejeze dispozitivele semiconductoare, precum tiristoare, diode, redresoare si relee statice, noua gama are capacitatea de a oferi protectie la supracurent, suprasarcina si scurtcircuit, permitand astfel utilizatorilor sa asigure siguranta operatorului, protejand atat personalul, cat si echipamentul.

Tubul ceramic poate rezista la presiuni interne si socuri termice ridicate, ceea ce permite o capacitate de intrerupere mare intr-un spatiu fizic redus. Elementele fuzibile sunt special concepute pentru a se obtine valori scazute ale energiei de trecere (caracteristica I2t), tensiuni de arc reduse si o coordonare selectiva adecvata cu elemente fuzibile din amonte. Asadar, ofera o protectie excelenta si sigura a circuitelor.

In plus, exista o gama larga de curenti nominali si versiuni de percutoare care pot fi folosite in soclurile sigurantelor cu un microintrerupator, pentru a oferi constructorilor de tablouri un plus de flexibilitate. Aplicatiile obisnuite includ protectie pentru redresoare, UPS-uri, convertoare, motoare, demaroare progresive si invertoare.

Pentru a afla mai multe despre Eaton, vizitati www.eaton-electric.ro. Pentru cele mai recente stiri, urmariti Twitter (@Eaton_EMEA) sau LinkedIn (Eaton EMEA).

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019