Philips Hue oferă noi experiențe captivante de iluminat

27 vizualizari
experiențe captivante de iluminat
Distribuie pe

• Întregește decorul casei tale cu becurile contemporane Philips Hue Lightguide.

• Bucură-te de o experiență completă a jocurilor pe PC cu ajutorul benzilor luminoase Philips Hue Play pentru PC

• Pleci liniștit în vacantă cu noua funcție de automatizare a prezenței Mimic disponibilă în aplicația Hue

 Signify (Euronext: LIGHT), liderul global în domeniul iluminatului, prezintă o nouă gamă de produse de iluminat inteligent Philips Hue și noi caracteristici ale aplicației, de la opțiuni de design unice pentru a întregi decorul casei și a crea o ambianță perfectă, până la experiențe de divertisment mai captivante pentru jocuri și muzică. Noile lansări includ o gamă uimitoare de becuri în stil contemporan, disponibile în trei forme distincte, o nouă bandă luminoasă gradient, special concepută pentru monitoarele de PC, pentru a oferi o experiență luminoasă de ultimă generație în timpul jocurilor pe calculator și noua funcție de automatizare a prezenței - Mimic, disponibilă în aplicația Hue.  

Philips Hue întregește decorul casei printr-un design contemporan, tradițional și practic

Noile becuri Philips Hue Lightguide, cu designul lor impresionant, contemporan, oferă un stil modern și de efect, alături de toate funcționalitățile de lumină inteligentă ale Philips Hue. Disponibile în trei forme – de glob mare, de elipsă și formă triunghiulară - becurile Lightguide au un tub interior unic care răspândește lumina în orice culoare, în timp ce finisajul lor reflectorizant și lucios le face să fie și mai strălucitoare. Becurile Lightguide sunt concepute pentru a fi piese perfecte în completarea decorului oricărei case moderne și pentru a se îmbina cu oricare dintre scenele de lumină preferate din aplicația Philips Hue. Pentru a le transforma într-un adevărat ornament, becurile Lightguide pot fi asortate cu propriul lor cablu și suport metalic. Vândute separat, cablul și suportul sunt disponibile în nuanțe de negru sau alb.
Trecând de la contemporan la tradițional, becul lumânare Philips Hue Filament, în stil vintage, va fi disponibil în varianta White Ambiance, făcând posibilă trecerea de la lumină caldă spre lumina rece, putând astfel să alegeți dintre mii de nuanțe de alb disponibile.
Să te bucuri de o lumină inteligentă colorată în acele zone din casă unde este mai dificil să pătrundă lumina tocmai a devenit mai ușor cu noul Philips Hue slim downlight.  Acum este posibil să adăugați spoturi color în orice încăpere din casă, datorită designului subțire, care este capabil să se potrivească acolo unde luminile tradiționale nu pot. Datorită profilului subțire al downlight-ului, acesta este ușor de instalat în tavan și este ideal pentru utilizarea în zonele cu spațiu limitat și tavane joase sau puțin adânci. Cu 1200 de lumeni, modelul Philips Hue slim downlight este suficient de puternic pentru a umple spațiul 

cu lumină, dar poate, de asemenea, să regleze nivelul de lumină pentru a vă ajuta să ajustați atmosfera din locuința dvs.

Divertismentul devine și mai captivant cu lumini și caracteristici noi ale aplicației

Noua bandă luminoasă cu gradient Philips Hue Play pentru PC aduce o experiență luminoasă de ultimă generație pentru jocurile pe PC. Benzile luminoase gradient produc mai multe culori în același timp, creând un gradient perfect de lumină intensă, de înaltă calitate. Culorile curg în mod natural îmbinându-se pentru a crea un efect cu adevărat captivant. Philips Hue Play, banda luminoasă cu gradient pentru PC, pulsează, dansează, scade sau crește intensitatea luminoasă odată cu acțiunea de pe ecran, creând o experiență de joc captivantă. Banda luminoasă Play gradient se atașează pe partea din spate a monitorului cu ajutorul suporților incluși și creează o aură atunci când monitorul este plasat aproape de un perete, datorită designului la 45 de grade al suporților. Datorită flexibilității benzii luminoase, aceasta poate fi instalată pe monitoarele drepte sau curbate și este disponibilă în trei dimensiuni diferite - o bandă luminoasă de 24/27 de inch și o bandă luminoasă de 32/34 de inch pentru configurații cu un singur monitor, precum și o bandă mai lungă concepută pentru birourile cu trei monitoare care utilizează ecrane de 24/27 de inch.

Pentru a avea o experiență captivantă în timpul jocului, Philips Hue și CORSAIR au făcut echipă pentru a vă oferi cea mai bună configurație de joc și pentru a face experiența jocului cât mai reală cu ajutorul luminii. Puteți utiliza CORSAIR iCUE pentru a seta scene cu luminile Philips Hue din camera sau spațiul de joc, sincronizându-se cu perifericele de gaming CORSAIR RGB pentru a crea atmosfera perfectă de gaming. Disponibil acum.

Pentru ca setările dedicate divertismentului să rămână simple și ușor de utilizat, fie că este vorba de jocuri sau pur și simplu de urmărirea unei emisiuni la TV, actuala aplicație mobilă Sync va fuziona cu aplicația Hue în Q4 2022. Fuziunea aplicației Philips Hue Sync în aplicația principală Philips Hue înseamnă că utilizatorii pot începe și finaliza întregul flux de divertisment, totul dintr-un singur loc. Aplicația Hue este noua casă pentru crearea de zone de divertisment, configurarea Sync Box, controlul Sync Box sau activarea unor funcții precum controlul vocal și IR pentru Sync Box. Aplicația mobilă Sync - aplicația separată care controlează Sync Box - va fi eliminată treptat din magazinele de aplicații.

Philips Hue face ca sincronizarea luminilor cu muzica să fie disponibilă pe și mai multe dispozitive. Acum vă puteți cufunda în muzică sincronizând luminile inteligente Philips Hue cu melodiile preferate pe orice smartphone Samsung Galaxy cu sincronizarea muzicii Philips Hue + SmartThings. Dacă folosiți un telefon sau o tabletă Galaxy, utilizați funcția Music Sync din aplicația SmartThings de la Samsung pentru a vă conecta luminile inteligente. Atunci când actualizați aplicația, SmartThings va activa Hue Sync, o modalitate ușoară de a sincroniza luminile și muzica de la majoritatea serviciilor de streaming de pe dispozitivul mobil. 

Noua funcție de automatizare a prezenței, Mimic, oferă liniște atunci când nu sunteți acasă

Noua funcție de automatizare a prezenței Philips Hue Mimic din aplicația Hue face să pară că cineva este mereu acasă. Este concepută pentru a vă proteja casa cu ajutorul luminii atunci când sunteți plecat. Această automatizare specializată aprinde și stinge automat luminile în momentele în care le folosiți de obicei și în camerele selectate. Puteți selecta care sunt luminile pe care doriți să le automatizați și puteți alege dacă vreți ca luminile să se aprindă sau să se stingă în mod continuu în timpul zilei sau numai atunci când afară este întuneric. Noua functie va fi disponibilă la începutul lunii septembrie 2022. 

„La Philips Hue, credem că integrarea continuă a iluminatului inteligent și a divertismentului la domiciliu este din ce în ce mai relevantă pentru utilizatorii noștri, indiferent dacă se joacă, se uită la televizor sau ascultă muzică. Cu noile noastre produse și caracteristici ale aplicației, continuăm să oferim o experiență de divertisment mai captivantă și mai ușor de utilizat. Recunoaștem, de asemenea, că utilizatorii noștri sunt atenți la design și, prin urmare, ne străduim să le oferim produse de iluminat noi, interesante și elegante, care să se integreze perfect în casă și să le ofere posibilitatea unui spațiu personalizat ", a declarat Jasper Vervoort, Business Leader Philips. 
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video