Schneider Electric introduce soluții avansate de management al energiei la Innovation Summit World Tour

47 vizualizari
soluții avansate de management al energiei
Distribuie pe

Rueil-Malmaison, Franța, 13 octombrie 2022 – Schneider Electric a anunțat o serie de inovații care vor ajuta companiile, industria și furnizorii de infrastructură să navigheze în criza energetică și climatică printr-o electrificare sporită și un nivel semnificativ mai ridicat de digitalizare (Electricity 4.0).

Inovațiile, care acoperă ofertele de software, hardware și servicii, au fost prezentate la Innovation Summit World Tour, evenimentul anual al clienților și partenerilor Schneider Electric, care continuă cu întâlniri în întreaga lume în octombrie și noiembrie.
Aceste lansări au loc în contextul unui mediu energetic extrem de complex și volatil, accentul fiind pus pe creșterea prețurilor la energie și a materiilor prime și pe accelerarea schimbărilor climatice.

„Ne confruntăm cu o transformare fără precedent a sectorului energetic. Dacă vrem să abordăm multiplele provocări legate de cerere, decarbonizare și securitate energetică, este timpul să facem energia mai electrică și mai digitală”, a spus Olivier Blum, Executive Vice President, Energy Management la Schneider Electric. „Pentru a rămâne pe drumul cel bun în vederea atingerii obiectivului de 1,5°C, trebuie să accelerăm decarbonizarea aprovizionării cu energie, precum și electrificarea și optimizarea utilizării energiei. Suntem acum într-o nouă etapă, în care Electricity 4.0 trebuie să devină realitate.”
Noile soluții anunțate de Schneider Electric sunt concepute pentru a oferi organizațiilor instrumentele și sprijinul de care au nevoie pentru a-și elabora strategia, pentru a digitiza și decarboniza operațiunile, pentru a accelera angajamentele de sustenabilitate și pentru a depăși criza energetică. Acestea permit eliminarea unora dintre cele mai puternice gaze cu efect de seră din lume din infrastructurile energetice, sprijină implementarea rețelelor inteligente și simplifică gestionarea energiei în clădiri, eliminând astfel o sursă majoră de deșeuri și emisii de energie.

  • GM AirSeT, noul aparat de comutație izolat cu gaz pentru distribuția primară, din gama AirSeT de aparate de comutație de medie tensiune care nu utilizează SF6, un gaz cu efect de seră puternic. GM AirSeT este cea mai recentă soluție verde și digital, alimentată de aer pur. Acesta permite industriilor și utilităților să își reducă impactul asupra mediului și să optimizeze mentenanța și operațiunile. 
  • Într-un moment de maxim al crizei energetice și pe fondul tranziției energetice accelerate, Schneider Electric actualizează Grids of the Future pentru a valorifica mai mult promisiunea legată de energia regenerabilă curată. Noua soluție, EcoStruxure for Renewables, combină tehnologie nouă puternică și integrările digital-twin și îi va ajuta pe administratorii care se concentrează pe sursele regenerabile, să ajungă mai repede pe piață și să beneficieze de continuitatea digitală prin integrarea surselor hibride de energie în operațiunile lor.
  • EcoStruxure™ Energy Hub permite companiilor să-și urmărească obiectivele lor net zero, oferind un nivel crescut de conștientizare și conformare cu energia, performanță energetică și optimizarea energetică. Este o soluție IoT Software-as-a-Service (SaaS) sigură și ușor de utilizat, care oferă vizibilitate asupra profilurilor energetice și de emisii ale organizațiilor și simplifică gestionarea sistemelor energetice ale clădirilor. După lansarea inițială în Statele Unite, soluția va fi disponibilă la nivel global în 2023.
  • Schneider Electric EcoCare ajută clienții să profite la maximum de energia și resursele lor, combinând expertiza recunoscută la nivel global în echipamente electrice și industriale, critical power, capabilități digitale și de analiză, cu accentul pe sustenabilitate. EcoCare este un pachet unificat de asistență 24/7 din partea experților, activat pentru IoT, care oferă informații complexe despre starea obiectivelor și expertiza necesară pentru a dezvolta optimizări legate de siguranță, eficiență și sustenabilitate.

 

Despre Schneider Electric 

Schneider Electric România este subsidiara locală a companiei Schneider Electric, una dintre cele mai performante și mai longevive organizații, care aniversează anul acesta 25 de ani de activitate. Cu un portofoliu de clienți din cele mai diverse domenii economice – de la industria grea la retail, de la construcții la IT- compania furnizează în prezent în România produse și servicii pe patru piețe, toate mari consumatoare de energie electrică și cu obiective de eficientizare a consumului: piața de clădiri comerciale și rezidențiale, piața de industrie, cea de infrastructură și piața de rețele și centre de date. Conform datelor globale, aceste patru piețe acoperă 70% din consumul energetic mondial, iar Schneider Electric furnizează pentru toate soluții și sisteme de automatizare și optimizare a consumului. 
 
Având 300 de angajați care urmează cariere locale și internaționale, Schneider Electric România coordonează în prezent un grup de țări care include Armenia și Republica Moldova. Prin intermediul Bucharest Hub, organizația locală asigură asistență specializată în 16 limbi pentru clienții Schneider Electric din 25 de țări. 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video