novapex

 

Sistem de conectori ValuSeal de la Molex

Sistemul ValuSeal de la Molex
vizualizari

În zona echipamentelor electrocasnice, a transportului și a mediului industrial sunt necesari adesea conectori pentru semnal și aplicații de putere, care trebuie să beneficieze de etanșare. Sistemul ValuSeal propus de Molex permite obținerea unei etanșări de tip IP65, a unei siguranțe mari în funcționare, în condiții de eficiență economică. Designul inovativ elimină erorile ce pot apare, precum și problemele legate de utilizarea unor conectori neetanșați.

În general conectorii cu clasa de protecție IP65 sunt suficient de scumpi, astfel încât clienții să opteze pentru utilizarea unora neetanșați, conducând astfel la apariția unor posibile probleme.  

conectori ValuSeal de la Molex

Soluția de conectori ValuSeal de la Molex permite conectarea sigură, etanșă fir la fir. Conectorii sunt caracterizați de o construcție dintr-o bucată, ce simplifică procesul de asamblare, economisind timp și cost. Cu un pas de numai 4 mm, gama ValuSeal oferă o mai mare flexibilitate de proiectare, pentru aplicații în care spațiul este la mare valoare. Clasa de protecție IP65 elimină posibilitatea de pătrundere a prafului și a jeturilor de apă de joasă presiune din toate direcțiile. Astfel conectorii pot opera în medii dificile și umede.  Vă punem la dispoziție versiunile de conectori cu 2 și 4 poli, cu perechile mamă/tată. Pentru mai multe detalii vă invităm să accesați ro.rsdelivers.com pentru produsele cu numerele de stoc: 134-8813, 170-2034, 134-8799, 169-9355.

Plaja de aplicații pentru care sunt recomandați conectorii ValuSeal este foarte vastă, de la vehicule comerciale, aparate electrocasnice, echipamente industriale și de iluminare, până la echipamente medicale.

Oferta completa de Produse Molex pe https://ro.rsdelivers.com/

Aurocon COMPEC SRL
Distribuitor autorizat RS Components
021 304 62 33
compec@compec.ro

 

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019