Sistem de conectori ValuSeal de la Molex

1187 vizualizari
Sistemul ValuSeal de la Molex
Distribuie pe

În zona echipamentelor electrocasnice, a transportului și a mediului industrial sunt necesari adesea conectori pentru semnal și aplicații de putere, care trebuie să beneficieze de etanșare. Sistemul ValuSeal propus de Molex permite obținerea unei etanșări de tip IP65, a unei siguranțe mari în funcționare, în condiții de eficiență economică. Designul inovativ elimină erorile ce pot apare, precum și problemele legate de utilizarea unor conectori neetanșați.

În general conectorii cu clasa de protecție IP65 sunt suficient de scumpi, astfel încât clienții să opteze pentru utilizarea unora neetanșați, conducând astfel la apariția unor posibile probleme.  

conectori ValuSeal de la Molex

Soluția de conectori ValuSeal de la Molex permite conectarea sigură, etanșă fir la fir. Conectorii sunt caracterizați de o construcție dintr-o bucată, ce simplifică procesul de asamblare, economisind timp și cost. Cu un pas de numai 4 mm, gama ValuSeal oferă o mai mare flexibilitate de proiectare, pentru aplicații în care spațiul este la mare valoare. Clasa de protecție IP65 elimină posibilitatea de pătrundere a prafului și a jeturilor de apă de joasă presiune din toate direcțiile. Astfel conectorii pot opera în medii dificile și umede.  Vă punem la dispoziție versiunile de conectori cu 2 și 4 poli, cu perechile mamă/tată. Pentru mai multe detalii vă invităm să accesați ro.rsdelivers.com pentru produsele cu numerele de stoc: 134-8813, 170-2034, 134-8799, 169-9355.

Plaja de aplicații pentru care sunt recomandați conectorii ValuSeal este foarte vastă, de la vehicule comerciale, aparate electrocasnice, echipamente industriale și de iluminare, până la echipamente medicale.

Oferta completa de Produse Molex pe https://ro.rsdelivers.com/

Aurocon COMPEC SRL
Distribuitor autorizat RS Components
021 304 62 33
compec@compec.ro

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video