Sursă de tensiune pe șină DIN, RS PRO cu tensiune de ieșire de 24Vdc, curent de ieșire de 5A

700 vizualizari
sursa de tensiune pe sina RS PRO
Distribuie pe

Nr. stoc RS 136-8319
Cod de producător IS120-24

Alimentarea sigură cu energie a sistemelor dumneavoastră reprezintă un element de mare importanță pentru un proiect. În portofoliul COMPEC veți găsi surse de tensiune PSU, convertoare DC - DC, generatoare portabile, transformatoare și accesorii. Acestea dispun de diferite modalități de montare utile pentru orice aplicație. În funcție de preferințe și caracteristici puteți opta pentru mărci cunoscute, precum: Phoenix Contact, PULS, RS PRO, Recom, Block, Bourns, etc.

sursa de tensiune cu montare pe sinaSursa de tensiune cu montare pe șină DIN marca RS PRO prezentată ca exemplu, face parte din gama de surse de tensiune de înaltă performanță în capsulă de montare pe șină DIN de 35mm, pentru utilizare convenabilă și economie de spațiu. Aceste surse sunt disponibile cu o gamă de puteri nominale de la 15W la 240W și acceptă o intrare AC monofazată pentru conversie în ieșire single DC de 12Vdc, 15Vdc, 24Vdc sau 48Vdc.

Printre caracteristicile sursei de tensiune în comutație IS120-24 pot fi evidențiate: domeniul tensiunii de intrare 90Vac - 264Vac, domeniul tensiunii de ieșire 23Vdc – 28Vdc, curent de ieșire 5A, putere nominală 120W, stabilizarea în linie de 3%, stabilizarea în sarcină de 2%, dimensiunile de 40x130x125mm, masă 800g, durata de viață 200000 ore, 2 ieșiri.

Aplicațiile recomandate pentru acest dispozitiv sunt de alimentare în automatizare, în domeniul industrial și de transport. Caracteristicile de protecție cuprind protecția la supracurent, la supratemperatură, la supratensiune, precum și protecție la scurtcircuit. Sursa permite configurații de conectare paralelă și în serie, respectând și standardele CB, CE, cUL, cULus, FCC şi UL.

Oferta completa de Produse RS PRO pe https://ro.rsdelivers.com/
 

Aurocon COMPEC SRL
Distribuitor autorizat RS Components
021 304 62 33
compec@compec.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video