novapex

 

Sursă de tensiune pe șină DIN, RS PRO cu tensiune de ieșire de 24Vdc, curent de ieșire de 5A

sursa de tensiune pe sina RS PRO
vizualizari

Nr. stoc RS 136-8319
Cod de producător IS120-24

Alimentarea sigură cu energie a sistemelor dumneavoastră reprezintă un element de mare importanță pentru un proiect. În portofoliul COMPEC veți găsi surse de tensiune PSU, convertoare DC - DC, generatoare portabile, transformatoare și accesorii. Acestea dispun de diferite modalități de montare utile pentru orice aplicație. În funcție de preferințe și caracteristici puteți opta pentru mărci cunoscute, precum: Phoenix Contact, PULS, RS PRO, Recom, Block, Bourns, etc.

sursa de tensiune cu montare pe sinaSursa de tensiune cu montare pe șină DIN marca RS PRO prezentată ca exemplu, face parte din gama de surse de tensiune de înaltă performanță în capsulă de montare pe șină DIN de 35mm, pentru utilizare convenabilă și economie de spațiu. Aceste surse sunt disponibile cu o gamă de puteri nominale de la 15W la 240W și acceptă o intrare AC monofazată pentru conversie în ieșire single DC de 12Vdc, 15Vdc, 24Vdc sau 48Vdc.

Printre caracteristicile sursei de tensiune în comutație IS120-24 pot fi evidențiate: domeniul tensiunii de intrare 90Vac - 264Vac, domeniul tensiunii de ieșire 23Vdc – 28Vdc, curent de ieșire 5A, putere nominală 120W, stabilizarea în linie de 3%, stabilizarea în sarcină de 2%, dimensiunile de 40x130x125mm, masă 800g, durata de viață 200000 ore, 2 ieșiri.

Aplicațiile recomandate pentru acest dispozitiv sunt de alimentare în automatizare, în domeniul industrial și de transport. Caracteristicile de protecție cuprind protecția la supracurent, la supratemperatură, la supratensiune, precum și protecție la scurtcircuit. Sursa permite configurații de conectare paralelă și în serie, respectând și standardele CB, CE, cUL, cULus, FCC şi UL.

Oferta completa de Produse RS PRO pe https://ro.rsdelivers.com/
 

Aurocon COMPEC SRL
Distribuitor autorizat RS Components
021 304 62 33
compec@compec.ro

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019