SYNOTECH - Best Performer în sustenabilitate în 2022, între partenerii APC by Schneider Electric

15 vizualizari
synotech
Distribuie pe

SYNOTECH Global Services România, integrator de soluții de centre de date și partener APC by Schneider Electric, este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai sustenabili parteneri ai Schneider Electric, în România, în urma participării în cadrul Schneider Electric Global Award Recognition Program. Acest premiu este acordat pentru prima oară pe baza rezultatelor înregistrate prin acțiunile de sustenabilitate, în România.

Anul trecut, compania SYNOTECH Global Services România a abordat sustenabilitatea la nivel strategic, acțiunile sale la nivel intern și în relație cu proprii clienți urmărind consecvent obiective de reducere a consumului energetic și a amprentei de carbon.

Astfel, în relație cu clienții săi, compania a proiectat și implementat soluții integrate de centre de date de înaltă eficiență energetică utilizând eficient mai multe tipologii tehnologice de ultimă oră, cu rezultate demonstrate.

”În 2022, urmând prioritățile globale ale Schneider Electric, am evaluat relațiile cu partenerii noștri de afaceri și din perspectiva sustenabilității, nu numai din cea a performanțelor de business,” explică Lucian Enaru, Country General Manager Schneider Electric.

”Dat fiind că sustenabilitatea – prin eficiență energetică – este domeniul nostru de activitate, am putut transfera și partenerilor noștri obiective concrete, măsurabile, și bune practici și ne bucurăm să vedem cum aceștia le adoptă cu rezultate foarte bune.”

Printre schimbările implementate la nivel intern, SYNOTECH a ales utilizarea unor echipamente de răcire cu refrigerant ecologic (GWP <700), a introdus soluții de automatizare a consumului cu energie electrică în clădirea în care își desfășoară activitatea, a optimizat consumul de energie utilizată pentru încălzire și a stabilit partenariate cu companii pentru reciclare (ECOTIC).

Prin acțiunile de decarbonizare pe care le-a integrat în optimizarea proceselor, compania a reușit să evidențieze importanța sustenabilității în industrie și să promoveze, în rândul clienților săi, soluțiile potrivite pentru reducerea amprentei de carbon. De asemenea, în propria sa strategie, a conturat obiective sustenabile susținute de invesții pe care dorește să le realizeze în viitor – înlocuirea flotei existente de mașini cu combustie internă cu una care include vehicule electrice sau introducerea de instalații de producție a energiei electrice din surse regenerabile.

Synotech Global Services România este un performer de top, nu numai în ceea ce privește sustenabilitatea, ci și la nivel de business, fiind unul dintre partenerii ce dețin cel mai înalt nivel de certificare oferit de către Schneider Electric România în zona centrelor de date, ELITE Data Center Partner.

„La Schneider Electric continuăm să propunem soluții eficiente clienților și partenerilor, atunci când iau măsuri de protejare a mediului și își doresc să crească sustenabilitatea proceselor”, spune Traian Petric, Secure Power Director la Schneider Electric.

„SYNOTECH este acum în măsură să acorde clienților săi consultanță încă din stadiul de proiectare ghidându-i către alegerea produselor sustenabile din portofoliul Schneider Electric și ajutându-i astfel să-și atingă propriile obiective de sustenabilitate de o manieră optimă, de la proiect la implementare.  Îi felicităm că, alături de performanțele de business, au reușit să integreze și această componentă extrem de importantă pentru domeniul nostru – sustenabilitatea – și pentru perseverența și dedicarea lor.”

Schneider Electric Global Award Recognition Program este dedicat partenerilor care promovează sustenabilitatea și eficiența operațiunilor lor, prin implementarea de soluții digitale și end-to-end, care încorporează tehnologia și serviciile Schneider Electric.

Despre SYNOTECH Global Services România

SYNOTECH Global Services Romania este un integrator de soluții de centre de date specializat în proiectarea, planificarea, ingineria, construcția, întreținerea și administrarea centrelor de date și a camerelor tehnice și de control.
Experiența SYNOTECH în domeniul proiectării și construcției de centre de date reprezintă un avantaj real ce îl recomandă ca principal furnizor de soluții la cheie în domeniul centrelor de date.
SYNOTECH este cu un pas înainte atât prin soluțiile dezvoltate, cât și prin echipa de profesioniști experimentați și palmaresul unor proiecte de anvergură, al căror succes îl recomandă ca principal integrator în domeniul centrelor de date.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video