Electrica Furnizare a încheiat 2022 cu o putere totală instalată de 14,030 MWp pentru companii de renume din România

36 vizualizari
electrica furnizare fotovoltaice
Distribuie pe

Compania Electrica Furnizare a reușit în decursul unui an să își consolideze poziția în piața proiectelor fotovoltaice, fiind un furnizor preferat de tot mai mulți clienți casnici și companii de renume, care au investit în anul 2022 în proiecte la cheie cu o valoare totală de aproximativ 13 milioane de euro. Partener de peste 120 de ani al românilor în piața energiei, Electrica Furnizare a intrat de curând pe piața serviciilor și soluțiilor energetice, fiind aleasă în 2022 pentru construcția a 33 de centrale fotovoltaice, cu o producție medie anuală totală de 19221 MWh. Romaqua Group Borsec, Transavia, Zentiva România, Lemet, Eckerle România sau Cristal Brad SRL sunt câteva dintre companiile care au ales Electrica Furnizare în anul 2022 pentru construcția de sisteme fotovoltaice la cheie.

„Electrica Furnizare și-a extins continuu rețeaua parteneriatelor și a devenit unul dintre furnizorii preferați în piața soluțiilor și serviciilor energetice, oferind consultanță la nivel național și soluții personalizate pentru toate segmentele de clienți și tipurile de industrie. Suntem o companie reprezentativă pentru industria energetică, fiind interesați în mod constant de susținerea tranziției către energia axată pe sursele regenerabile care implică emisii reduse de carbon“, a declarat Iulian Matei, directorul Departamentului Clienți Cheie Electrica Furnizare.

Compania a finalizat anul acesta proiecte care contribuie la reducerea totală a emisiilor de CO2 cu 4175,57 tone pe an (Cantitate calculată astfel prin raportare la emisii de CO2 la nivelul României în 2021, 217.24 g/kWh). Astfel, Electrica Furnizare împreună cu Electrica Serv, partenerul principal responsabil pentru implementarea proiectelor, s-au aliniat la strategia Grupului Electrica implicându-se în dezvoltarea sustenabilă a afacerilor din România, în contextul Pactului Ecologic European.

„În ceea ce privește tipul de proiecte fotovoltaice, acestea au fost realizate atât pe teren, cât și pe acoperișurile clădirilor și de fiecare dată ne-am respectat angajamentele făcute față de parteneri, în sensul în care proiectele au fost livrate la timp sau au fost finalizate mai devreme decât prevedeau termenele contractuale. Calitatea serviciilor pe care le-am prestat, precum și faptul că majoritatea clienților au demarat și etape suplimentare față de proiectul inițial, reprezintă o recomandare a unui serviciu de calitate“, a mai declarat Iulian Matei, directorul Departamentului Clienți Cheie Electrica Furnizare.

Cu o experiență de peste 120 de ani pe piața de energie electrică, compania Electrica Furnizare este parte a Grupului Electrica, unul dintre cei mai importanți jucători din sectorul serviciilor energetice. Din iulie 2014, Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listată pe bursele de valori din București și Londra, iar în anul 2020 a intrat pe piața de producție de energie electrică din surse regenerabile, prin achiziționarea Parcului Fotovoltaic Stănești, din județul Giurgiu.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video