EnergoBit și Huawei încheie un Memorandum de înțelegere pentru a contribui la implementarea proiectelor fotovoltaice în România

62 vizualizari
EnergoBit și Huawei
Distribuie pe

În cadrul evenimentului New International Expo Center 2023 (SNEC), ce se desfășoară la Shanghai în perioada 23-26 mai, EnergoBit și Huawei România au semnat un Memorandum de Înțelegere (MoU) pentru cooperare în domeniul energiei solare fotovoltaice și stocarea energiei.

În baza Memorandumului de Înțelegere, ambii parteneri își vor uni forțele pentru a contribui la dezvoltarea industriei fotovoltaice din România prin implementarea unor soluții tehnologice inovatoare, ce vizează îmbunătățirea experienței utilizatorilor și dezvoltarea de modele de bune practici în utilizare.

EnergoBit și Huawei România vor colabora pentru a dezvolta proiecte fotovoltaice și de stocare a energiei fie pentru a debita energia în sistemul energetic național,  fie pentru alimentare consumatorilor comerciali și/sau industriali (C&I), inclusiv proiecte destinate consumatotilor de tip rezidențial din România. Colaborarea presupune furnizarea soluțiilor Huawei Digital Power pe piața românească. Mai mult acest parteneriat va integra și cooperarea inovatoare în domeniul mobilității, adresând soluțiile de încărcare a vehiculelor electrice.

„EnergoBit reunește peste trei decenii de experiență în proiecte energetice, cu peste două mii de MW instalați în proiecte de energie regenerabilă executate în România. În toate liniile noastre de business, de la servicii energetice la producția de echipamente electrice și mentenanța și operarea centralelor electrice, ne angajăm să facem energia mai fiabilă, mai eficientă, mai economică și mai ecologică.” a declarat Directorul General al EnergoBit, Florin-Mircea Pop.

”EnergoBit a reușit să atingă un înalt nivel de performanță în activitate dezvoltând colaborări pe termen lung cu parteneri importanți din domeniul tehnologiei și continuă să ofere pieței românești cele mai bune tehnologii integrate în soluții potrivite pentru sistemul nostru energetic, de aceea suntem încântați să includem Huawei printre partenerii noștri de încredere ca furnizor de tehnologie.

EnergoBit va continua să își dezvolte portofoliul de servicii și produse pentru a rămâne unul dintre principalii furnizori locali de soluții integrate ce se referă la întreg ciclul de viață al unui proiect energetic. Suntem încrezători că această colaborare cu Huawei va susține dezvoltarea sistemului energetic românesc și va aduce numeroase beneficii pentru ambele părți.”, a continuat acesta.

Huawei se angajează să integreze tehnologiile digitale și electronică de putere, să dezvolte energie curată și să permită digitalizarea energiei pentru a revoluționa sectorul energetic înspre un viitor mai bun și mai verde. Viziunea comună a companiilor Huawei și EnergoBit se referă la dezvoltarea sustenabilă a sectorului industrial prin implementarea soluțiilor digitale inovatoare, mizând pe generarea de beneficii atât economice cât și sociale.

Poză (de la stânga la dreapta):  Adrian Terec, Director Adjunct EnergoBit, Kuang Sai, Director Huawei Smart PV Business, Marketing Global, Sales & Service, Florin-Mircea Pop, Director General EnergoBit, Bian Dongyang, Director Huawei Romania Digital Power Business dept., Tang Minghuang, Director Huawei European Smart PV dev, dept
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video