novapex

 

Heat Pump City of the Year Award, anul acesta la a treia editie

heat pump city of the year
vizualizari

Descrierea programului
Asociatia Europeana din domeniul Pompelor de Caldura (EHPA), solicita din nou orasele si regiunile din intreaga Europa de a lua parte la Premiul Heat Pump City of the Year 2013. Acestea sunt chemate sa impartaseasca cele mai bune practici cu privire la pompele de caldura si din experienta lor cu privire la solutiile sustenabile de incalzire si racire care utilizeaza tehnologia pompelor de caldura.

Castigatorul premiului din 2013 se va bucura de promovare pe website-ul Asociatiei Europene din domeniul Pompelor de Caldura (EHPA), in newsletter si evenimente. Mai mult, cazul de buna practica castigator va fi prezentat pe durata Saptamanii Europene pentru Energie Durabila de la Bruxelles, in cadrul proiectului Repowermap http://www.repowermap.org/

Cerinte/Criterii de selectie
Solicitantii vor fi evaluati in functie de originalitatea proiectului (de ex. sisteme de retele inteligente, sisteme hibrid), relevanta proiectului fata de pompele de caldura, potentialul de multiplicare si eficienta energetica (ex. reducerea consumului de CO2, consum redus de energie) a proiectului.
Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa trimita o scurta prezentare a initiativei lor in care sa descrie in ce mod sunt utilizate pompele de caldura in cadrul proiectului lor si sa motiveze de ce considera proiectul un exemplu de cea mai buna practica.

Procesul de selectie
Toate orasele si regiunile europene pot aplica prin depunerea cererii pana la data de 15 martie 2013 pe adresa heatpumpcity@ehpa.org. Un juriu format din experti in domeniul pompelor de caldura va alege orasul sau regiunea castigatoare. Grupul de experti din care este alcatuit juriul include Presedintele si Secretarul General al EHPA, Bas Eickhout (Membru al Parlamentului European, Greens); Nicholas Galabov (Consiliul Arhitectilor din Europa) si Prof. Dr. Wolfgang Streicher (Universitatea din Innsbruck).
Orasul desemnat castigator va fi notificat pana la data de 14 aprilie si i se va decerna premiul in cadrul unei cine festive in data de 14 mai, la Bruxelles, intre Adunarea Generala EHPA (programata pe 14.05) si a 6-a editie a EHPA European Heat Pump Forum (15.05).

Puteti descarca de aici formularul de cerere 
http://www.ehpa.org/fileadmin/red/Internal_Committees/ExCo/Events_files
/20130110HP_city_of_the_year_2013_Application_form_fin.pdf 

www.ehpa.org 
 

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:7563
Data publicarii: 19.04.2022
Valoarea estimata:358600
Data publicarii: 19.04.2022
Valoarea estimata:3700
Data publicarii: 19.04.2022