Hello CleanTech - un program de sprijin pentru startup-urile care dezvoltă soluții inovatoare de energie curată

89 vizualizari
Hello CleanTech
Distribuie pe

Vestbee, împreună cu parteneri din industrie și investitori de top, a lansat recent Hello CleanTech. Programul își propune să sprijine startup-urile care dezvoltă soluții tehnologice inovatoare, accelerează sectorul cleantech și au un impact global asupra industriei de energie. Startup-urile selectate pentru a se alătura programului vor beneficia de o serie de oportunități importante, inclusiv o colaborare comercială cu lideri din industrie, afaceri performante, tehnologie și sprijin pentru strângere de fonduri din partea experților cu experiență pe piață și acces la fonduri de capital de risc de top.

Printre partenerii programului se numără EIT InnoEnergy și corporații din domeniul energiei de talie internațională precum Tauron Polska Energia și Ciech, dar și furnizorul european de cloud - OVHcloud, precum și investitori în stadiu incipient - Neste Corporation, E44, Tangent Line, Doral Group Renewable Energy Resources. Aceștia pun la dispoziție o colaborare cu autorii celor mai interesante soluții care sunt aliniate la strategia de business a companiei.

„Stabilirea unor obiective ambițioase este una, implementarea este cu totul alta. Călătoria către o industrie curată nu va fi ușoară. S-ar putea să dureze mai mult decât ne-am dori, să ne împiedicăm de obstacole pe care nu le putem prevedea. Nu toate ideile se vor dovedi a fi de succes, nu toate proiectele vor fi finalizate, nu toate startup-urile vor supraviețui... Rolul nostru este de a reduce riscul și de a accelera tranziția. Oricât de greu ar fi. Facem acest lucru posibil prin sprijinirea noilor tehnologii care reduc costurile de energie, cresc eficiența, reduc emisiile de gaze cu efect de seră, creează locuri de muncă și cresc competitivitatea. Programul Hello CleanTech invită inovatori în domenii legate de cleantech, cum ar fi combustibilii regenerabili, hidrogenul verde, decarbonizarea lanțului valoric alimentar, reciclarea pentru economia circulară și soluțiile digitale. Companiile selectate vor putea obține beneficii substanțiale de la InnoEnergy și alți parteneri de program, inclusiv acces la finanțare, piloți industriali sau chiar ajutor pentru comercializarea soluțiilor lor”, susține Marcin Wasilewski, CEO al EIT InnoEnergy Central Europe.

„Suntem încântați să lansăm Hello CleanTech și să sprijinim startup-urile care dezvoltă soluții inovatoare de energie curată, având ca scop accelerarea adoptării de soluții de energie curată și durabilă, contribuind astfel la o planetă mai verde și mai sănătoasă. Ne angajăm să oferim o platformă pentru startup-uri care să-și prezinte ideile, să primească mentorat și să acceseze o rețea de experți și investitori. Misiunea noastră este să stimulăm creșterea industriei de energie curată și să deschidem calea pentru un viitor durabil.” adaugă Ewa Chronowska, CEO Vestbee.

Oportunitatea unică de a te alătura unei rețele de lideri din industrie, de a colabora cu organizații de top și de a primi finanțare este aici!

Hello CleanTech este o oportunitate unică de a vă alătura unei rețele de lideri experimentați din industrie, de a accesa o gamă largă de resurse din ecosistemele de inovare EIT InnoEnergy și Vestbee și de a beneficia de oferte speciale. Acestea includ acces facil la investiții pentru EIT InnoEnergy, oportunități de colaborare comercială cu partenerii programului, o introducere într-o serie de fonduri de capital de risc precum Impact Ventures, Oxo, WEG, Iron Wolf Capital, Satus Ventures, Level2 Ventures, 212 și multe altele. În plus, startup-urile selectate vor primi sprijin tehnologic pentru a-și consolida bazele de afaceri și infrastructura potrivită pentru a-și dezvolta, testa și îmbunătăți soluțiile. În plus, solicitanții vor avea acces la premii financiare și beneficii importante dedicate startup-urilor, oferite de partenerii programului, în valoare de peste 200.000 de euro.

Ce startup-uri pot aplica?

Hello CleanTech este dedicată sprijinirii companiilor emergente cu impact care dezvoltă soluții ecologice. Aplicațiile sunt deschise pentru toate companiile inovatoare care lucrează în următoarele linii de tehnologie verde: soluții digitale; bioenergie, combustibili regenerabili și materii prime biochimice pentru căldură, sectoare consumatoare de energie și transport cu emisii greu de eliminat; soluții pentru hidrogen verde și concepte power-to-X; decarbonizarea lanțului valoric alimentar; și reciclare pentru economie circulară.

Cum să aplici?

Candidații trebuie să aplice la Hello CleanTech AICI prin platforma Vestbee până pe 14 aprilie 2023.

Pentru mai multe informații despre Hello CleanTech, vizitați site-ul web al programului:

vestbee.com/hello-cleantech

    .

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video