novapex

 

Kreisel Electric printre liderii mondiali la nivelul furnizorilor de mobilitate

Kreisel Electric
vizualizari

Kreisel Electric

Nevoia de schimbare în sectorul mobilității nu a fost niciodată dezbătută așa de intens precum este în prezent, iar firma austriacă Kreisel Electric a demonstrat o capacitate reală de inovare în acest domeniu! Cu sediul în Rainbach im Mahlkreis în nordul Austriei, acolo unde compania a fost fondată în urmă cu doar patru ani, Kreisel a primit Premiul Frost&Sullivan pentru Leadership în 2019, pe 10 iulie, ajungând printre liderii mondiali la nivelul furnizorilor de mobilitate.

O companie de tehnologie de top în timp record
Asul din mânecă: bateria e-mobilitate Kreisel. Acest produs inovator nu are rival la nivel mondial în ceea ce privește performanța, siguranța și durabilitatea, așa cum a observat și Frost&Sullivan la sediul din New York. În fiecare an, această întreprindere globală, cu sedii în 40 de țări, oferă Premiul pentru Leadership în Tehnologie companiilor active în dezvoltarea și mobilizarea de tehnologiii noi. Acum, Kreisel Electric este parte din acest grup de elită. Această onoare internațională oficială a fost acordată pentru un produs unic din nordul Austriei, care este folosit cu încredere de parteneri de afaceri si clienți din toată lumea.

Siguranța pe primul loc
Bateriile au fost dintotdeauna punctul slab în e-mobilitate. Dar cu Kreisel este valabil opusul, datorită caracteristicilor extrordinare de putere, siguranță și longevitate ale bateriei, derivate dintr-o metodă specială de producție și control termic inovativ care gestionează eficient fluxurile de energie. De asemenea, produsul este conceput pentru eficiență, în scopul producției total automatizate și rentabile.

Trei frați: toți antreprenori-model
Ideile revoluționare, plănuirea precisă și implementarea eficientă combinate cu timing-ul potrivit; aceștia au fost factorii care au dus la succesul masiv în afaceri realizat de frații Johann (ingineria electrică și a produsului), Markus (vânzări și marketing) și Phillip Kreisel (cercetare și dezvoltare). Curajul și dedicația le-a permis celor trei să dezvolte cea mai bună baterie de pe planetă într-o localitate din nordul Austriei ce are puțin peste 3000 de locuitori. Acești antreprenori au arătat lumii că orice este cu adevărat posibil. Dar nu sunt singuri, pentru că au fost acompaniați pe acest drum și de alți parteneri, care au investit mai mult decât simplă încredere în proiect. Printre aceștia se numără Landesbank, Invest AG, Bank Austria, VKB și staff-ul tânăr și foarte motivat al companiei. Cercetarea și dezvoltarea continuă și angajamentul pentru o calitate extraordinară a produselor îi unește pe toți membrii echipei. Know-how-ul este marele lor avantaj.

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019