RENEXPO®, târg și conferință în premieră în Nordul Macedoniei

106 vizualizari
Renexpo Macedonia 2019
Distribuie pe

Pentru prima dată în Nordul Macedoniei, târgul internațional RENEXPO®își deschide porțile liderilor de afaceri, factorilor de decizie, experților locali și internaționali din domeniul energiei regenerabille, gestionării apelor și deșeurilor solide, în total  peste 50 de expozanți internaționali și naționali. În perioada 3 - 4 decembrie 2019, RENEXPO®va organiza 6 conferințe și mese rotunde în colaborare cu agențiile guvernamentale relevante și partenerii de afaceri.

RENEXPO®este marcă înregistrată a  REECO International, organizatorul de târguri și conferințe care au loc în toată Europa. Încă din 1997, REECO International și REECO Gmbh au fost pionierii al căror obiectiv a fost acela de a deschide drumul către furnizarea de energie bazată pe energii regenerabile, de a promova noi posibilități în domeniile deșeurilor și apei și de a integra soluții eficiente din punct de vedere energetic.

Târgurile comerciale RENEXPO® au devenit un brand recunoscut în Balcanii de Vest încă din 2014, când prima expoziție a avut loc la Belgrad și Sarajevo. La acestea au participat companii străine relevante cu tehnologiile lor avansate și au adunat părțile interesate în a găsi oportunități de cooperare, investiție și inovare pe această piață extrem de potențială.

Punctul culminant al evenimentelor RENEXPO® sunt conferințele și mesele rotunde în care oficialii guvernamentali, factorii de decizie, membrii corpului diplomatic, liderii industriei și investitorii își promovează interesele, își unesc forțele în eforturi reciproce și modelează tendințele viitoare. Este un loc unic în care poți aborda direct potențiali parteneri și poți afla informații de la sursă. Având o rețea extinsă de asociați REECO din regiune și străinătate, fiecare târg RENEXPO® este destinat succesului.

Deoarece este primul târg RENEXPO® din Macedonia de Nord, multe companii străine sunt interesate să-și demonstreze tehnologiile și să stabilească parteneriate cu companiile și instituțiile locale. De asemenea, publicul general va putea să se informeze despre posibile soluții durabile ale Macedoniei de Nord cu privire la nevoile energetice și de mediu. Subiectele, mesele rotunde și discuțiile la târgurile noastre sunt foarte relevante pentru calitatea vieții cetățenilor din Macedonia de Nord și afectează în mod direct dezvoltarea economică a întregii regiuni.

Ne vedem la RENEXPO®NMK 2019 la Aleksandar Palace Hotel, Skopje.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video