novapex

 

RENEXPO®, târg și conferință în premieră în Nordul Macedoniei

Renexpo Macedonia 2019
vizualizari

Pentru prima dată în Nordul Macedoniei, târgul internațional RENEXPO® își deschide porțile liderilor de afaceri, factorilor de decizie, experților locali și internaționali din domeniul energiei regenerabille, gestionării apelor și deșeurilor solide, în total  peste 50 de expozanți internaționali și naționali. În perioada 3 - 4 decembrie 2019, RENEXPO® va organiza 6 conferințe și mese rotunde în colaborare cu agențiile guvernamentale relevante și partenerii de afaceri.

RENEXPO® este marcă înregistrată a  REECO International, organizatorul de târguri și conferințe care au loc în toată Europa. Încă din 1997, REECO International și REECO Gmbh au fost pionierii al căror obiectiv a fost acela de a deschide drumul către furnizarea de energie bazată pe energii regenerabile, de a promova noi posibilități în domeniile deșeurilor și apei și de a integra soluții eficiente din punct de vedere energetic.

Târgurile comerciale RENEXPO® au devenit un brand recunoscut în Balcanii de Vest încă din 2014, când prima expoziție a avut loc la Belgrad și Sarajevo. La acestea au participat companii străine relevante cu tehnologiile lor avansate și au adunat părțile interesate în a găsi oportunități de cooperare, investiție și inovare pe această piață extrem de potențială.

Punctul culminant al evenimentelor RENEXPO® sunt conferințele și mesele rotunde în care oficialii guvernamentali, factorii de decizie, membrii corpului diplomatic, liderii industriei și investitorii își promovează interesele, își unesc forțele în eforturi reciproce și modelează tendințele viitoare. Este un loc unic în care poți aborda direct potențiali parteneri și poți afla informații de la sursă. Având o rețea extinsă de asociați REECO din regiune și străinătate, fiecare târg RENEXPO® este destinat succesului.

Deoarece este primul târg RENEXPO® din Macedonia de Nord, multe companii străine sunt interesate să-și demonstreze tehnologiile și să stabilească parteneriate cu companiile și instituțiile locale. De asemenea, publicul general va putea să se informeze despre posibile soluții durabile ale Macedoniei de Nord cu privire la nevoile energetice și de mediu. Subiectele, mesele rotunde și discuțiile la târgurile noastre sunt foarte relevante pentru calitatea vieții cetățenilor din Macedonia de Nord și afectează în mod direct dezvoltarea economică a întregii regiuni.

Ne vedem la RENEXPO® NMK 2019 la Aleksandar Palace Hotel, Skopje.

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019