novapex

 

Schneider Electric va furniza celule electrice de medie tensiune pentru turbinele eoliene Vestas din Franta

Schneider Electric
vizualizari

Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei, a incheiat un nou parteneriat cu producatorul de turbine eoliene Vestas prin intermediul caruia va furniza, pentru turbinele eoliene din Franta, celule electrice pentru medie tensiune (intreruptoare, separatoare si protectii). Cele doua companii au semnat un contract pe trei ani care reflecta, pe de o parte, dorinta de a sprijini productia locala, iar, pe de cealalta parte, increderea Vestas in cunostintele si serviciile echipelor Schneider Electric.

In cadrul unui al doilea parteneriat, Schneider Electric va asigura si mentenanta celulelor electrice pentru medie tensiune aferente turbinelor eoliene Vestas, in regim nonstop. Odata cu acest parteneriat, datorita proximitatii echipelor de servicii ale companiei de parcurile eoliene Vestas din Franta, disponibilitatea turbinelor poate fi maximizata.

„Prin acest parteneriat, experienta Schneider Electric este recunoscuta de catre inca un jucator important din sectorul eolian. Serviciile pe care Schneider Electric le ofera in multe dintre parcurile eoliene din Franta sunt esentiale pentru a asigura un grad ridicat de conformitate cu cerintele retelei electrice”, a declarat Nadège Petit, Vicepresedinte al Diviziei Energy din cadrul Schneider Electric Franta.

„Sunt increzator in succesul acestui parteneriat si sper ca evolutia asteptata a productiei de energie eoliana ne va permite pe viitor sa dezvoltam si mai mult potentialul ridicat al acestei colaborari”, a adaugat Nicolas Wolff, Director General Vestas Franta.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:11000
Data publicarii: 26.10.2020
Valoarea estimata:92436
Data publicarii: 23.10.2020
Valoarea estimata:
Data publicarii: 23.10.2020
Valoarea estimata:3000
Data publicarii: 23.10.2020