A 25-a editie a Conferintei «Instalatii pentru constructii si economia de energie», Iasi, 2 - 3 iulie 2015

91 vizualizari
Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi Iasi
Distribuie pe

Iasi, 2 - 3 iulie 2015

Manifestarea isi propune realizarea unui schimb eficient de opinii pe tema Instalatiile pentru constructii dupa 25 ani - Realizari si perspective.
Lucrarile conferintei se vor desfasura la Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi, Aula “Gheorghe Asachi”, B-dul Carol I, nr. 11.

Organizatori:
• Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania
- Filiala Moldova -

• Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi
Facultatea de Constructii si Instalatii
Departamentul de Ingineria Instalatiilor

• DAS - Constructii si Instalatii, Iasi

ARGUMENT
In orice domeniu si indiferent de natura fenomenelor, crizele sunt generatoare de progres. Beneficiul acestuia, dependent de momentul si amploarea interventiilor, nu poate fi apreciat decat prin valoarea economica si sociala a efectelor obtinute.
Raportandu-ne la nivelul anului 1990, in acel moment instalatiile pentru constructii din tara noastra se aflau intr-o relativa „criza conceptuala” generata de accesul limitat la tehnologii si resurse performante.
Anii care au urmat, au marcat evolutii succesive pentru toate categoriile de instalatii, care au inregistrat progrese evidente atat sub aspect functional cat si economic.
Consideram ca avem obligatia profesionala ca periodic sa evaluam, atat in mod intrinsec cat mai ales comparativ, stadiul la care am ajuns pentru a putea defini orientarile si strategiile de urmat in etapele viitoare.
Daca preocuparile conjuncturale ne-au abatut pana acum atentia asupra unor presupuse prioritati de moment, am apreciat ca aceasta editie aniversara ne ofera un bun prilej pentru a privi retrospectiv realizarile si perspectiv cerintele, specifice diferitelor categorii de instalatii, de interes pentru majoritatea specialistilor care activeaza in domeniu.

Este motivul pentru care am adoptat in acest an ca tematica: „Instalatiile pentru constructii dupa 25 de ani ” - Realizari si perspective.
Cu speranta ca veti aprecia utilitatea acestei provocari, va invitam si va asteptam sa ne onorati cu prezenta si cu subiecte interesante.

Referatele tehnico-stiintifice si cele de prezentare a produselor promovate de firmele participante vor fi incluse in volumul conferintei.

Lucrarile Conferintei se vor desfasura la:

UNIVERSITATEA TEHNICA
“GHEORGHE ASACHI” DIN IASI
SALA DE CONFERINTE
str. prof. dr. doc. Dimitrie Mangeron 67 - Parter

aiiro.filialamoldova@yahoo.com

Cu stima,
Presedinte AIIR Filiala Moldova
Prof. dr. ing. Theodor Mateescu
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 2.521 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.360 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.600 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video