Companii de top anunțate la Expoziţia RoEnergy 2023 Timișoara

212 vizualizari
RoEnergy 2023
Distribuie pe

Companii de top din Germania, Austria, Grecia şi România şi-au securizat prezenţa la  Expoziţia RoEnergy, Târgul nr.1 al României pe energii regenerabile, eveniment unic, în 4-6 octombrie 2023, la Timişoara

  • Fronius International GmbH – Silver Sponsors

  • Genway – Platinum Sponsor

Cu o experienţă de peste peste 12 ani în organizarea de evenimente exclusiv pe regenerabile, Târgul RoEnergy România, Târgul Prosumatorilor, Platforma Nr. 1 al României pe energii regenerabile,  aduce, la Timişoara, timp de trei zile, sub acelaşi acoperiş,  într-un eveniment unic, furnizori  de produse şi tehnologii, care se vor întâlni cu beneficiari: companii, organizaţii, autorităţi, mass media, respectiv persoane fizice, susţinând, în continuare, tranziţia ţării noastre spre o economie sustenabilă.

Până în 2030, România trebuie să ajungă la o capacitate instalată de 20.000 MW, din care circa 7.000 MW trebuie să provină doar din fotovoltaic. Aceste cifre generează o luptă accerbă, fiecare jucător, producător, furnizor ori investitor, dorind să acaparaze o cotă de piaţă.

În ceea ce priveşte prosumatorii, indiscutabil, noua vedetă a Regenerabilelor, analiştii estimează că, până în 2030, unul din 10 consumatori ar putea deveni mic producător de energie, iar pentru 2023, se aşteaptă ca numărul acestora să treacă de 100.000.

Printre companiile care şi-au rezervat deja stand la Expoziţia RoEnergy ediţia Timişoara, ce va avea loc în 4-6 octombrie 2023, la Pavilion Expovest, menţionăm: Swiss Solar, Schletter Solar,Electro-Service Distributie, Ilvief, K2 Systems, Krannich Solar, Darcom Energy, Schaefer + Peters GmbH.

Cât costă un stand expozițional?

Nu rataţi şansa de a fi prezent pe cea mai fierbinte piaţă a momentului, dar mai ales al viitorului, în condiţiile unui spaţiu expoziţional, totuşi, limitat!
Solicitați chiar acum o Ofertă de preț, fără nici o obligație, la info@roenergy.eu ori marketing@roenergy.eu.
Mai multe detalii pe http://timisoara.roenergy.eu

RoEnergy Team

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video