Danfoss vă așteaptă la EuroShop 2023

38 vizualizari
Danfoss vă așteaptă la EuroShop 2023
Distribuie pe

Danfoss are plăcerea de a-și anunța participarea la EuroShop 2023, în perioada 26 februarie-2 martie 2023, la Düsseldorf, Germania. De la magazine mici la hipermarketuri și de la senzor la cloud, Danfoss își ajută clienții din retailul alimentar să obțină eficiență end-to-end cu produse și soluții care unesc sistemele de încălzire și răcire pentru a reduce factura de energie, pierderile de căldură și risipa de alimente.

Centrat în jurul temei, "Deblocați 360 ° de eficiență", vizitatorii se pot aștepta să descopere portofoliul complet de soluții Danfoss pentru retail alimentar, dedicate obținerii controlului total asupra operațiunilor dumneavoastră. Experții noștri vor prezenta totul, de la modul în care soluții precum Alsense® IoT Food Retail Services ajută la reducerea consumului de energie, până la modul în care echilibrarea  hidraulică  în recuperarea căldurii poate eficientiza consumul de energie.

Printre multe aspecte importante, Danfoss este, de asemenea, încântat să dezvăluie noul magazin inteligent revoluționar din Nordborg, Danemarca - un supermarket nou-nouț construit cu un portofoliu complet de soluții Danfoss Smart Store.

Dacă nu puteți participa la EuroShop, Danfoss va găzdui o expoziție virtuală cu webinarii dedicate și evidențieri din cabină, astfel încât să puteți experimenta spectacolul de oriunde din lume!

Danfoss poate fi găsit în Sala 16, Standul C59.

 

Mai multe detalii la https://www.danfoss.com/en/campaigns/dcs/euroshop/

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video