metalsho 2023

 

Enel X România și Goodwill Consulting facilitează transformarea zonelor urbane și rurale în comunități smart

enelx
vizualizari

Enel X România, lider în sectorul soluțiilor energetice avansate, a semnat un parteneriat de colaborare cu Goodwill Consulting, pentru a facilita partenerilor și clienților, în cazul de față Administrațiile Locale Publice, achiziția de tehnologie prin intermediul fondurilor europene.

Zonele de interes pentru parteneriatul care se desfășoară în premieră se concentrează pe iluminatul public, stațiile de reîncărcare a mașinilor electrice și sistemele de panouri fotovoltaice. În acest context, colaborarea dintre divizia E-City a Enel X România și Goodwill Consulting pune la dispoziția primăriilor atât tehnologie de ultimă generaţie, cât şi cadrul de consultanță necesar realizării unor proiecte cu șanse mari de succes. Pe termen lung, parteneriatul urmărește transformarea zonelor urbane și rurale în comunități smart prin iluminat public inteligent și folosirea la scară cât mai largă a surselor de energie regenerabilă.

In cadrul parteneriatului, echipa Goodwill Consulting aduce experiența acumulată în cei peste 14 ani de activitate, cu peste 2000 proiecte finalizate şi peste 300 milioane euro finanţări aprobate.

Răzvan Gălățan, Director Operațional – Goodwill Consulting –“Sunt încântat că adăugăm un nou partener prestigios listei noastre de colaboratori. Aceste parteneriate au rolul de a simplifica accesarea finanțărilor nerambursabile prin aducerea laolaltă a consultanței pe proiecte cu expertiza tehnică. Prin buna cooperare între solicitant, experții tehnici și consultant, aplicarea la fiecare program devine mai ușoară, iar rezultatele bune sunt iminente. Încurajez fiecare primar, viceprimar, consilier local sau factor de decizie de la nivel local să solicite consultanță din partea experților Enel X și Goodwill”.

Dorin Petrișor Chisăliţă, Head of E-City – Enel X România– ”Soluțiile de eficiență energetică dedicate nevoilor administrațiilor publice de la nivel local, regional sau central valorifică inovația tehnologiei noastre de vârf: iluminat stradal cu becuri LED care reduc costurile cu energia electrică, senzori de mișcare pentru iluminat adaptiv, panouri fotovoltaice pentru independența energetică și multe altele. Parteneriatul cu Goodwill Consulting aduce valoare adăugată pentru administrațiile locale, în efortul acestora de a accesa surse de finanțare rapid, astfel încât viața oamenilor din comunitățile pe care le reprezintă să fie mai bună”.

enelx

Autoritățile Publice Locale vor putea obține finanțări în mai multe domenii.

În cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM) se vor acorda:

  • Granturi aferente măsurilor de producere a energiei din surse regenerabile pentru consumul propriu de energie al autorităților publice locale au valoarea minimă de 500.000 euro și valoarea maximă de 5.000.000 euro;
  • Granturi aferente măsurilor de producere a energiei din surse regenerabile pentru comercializare se acordă pe beneficiar și proiect, sub formă de ajutor de stat și au valoarea minimă de 5.000.000 euro și valoarea maximă de 15.000.000 euro.

POR 2021-2021 va sprijini realizarea/modernizarea infrastructurii de iluminat public, ca parte a proiectelor de regenerare urbană, o acțiune care contribuie la reducerea consumului de energie electrică.

 

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

 Corneliu Bodea, Fondator şi CEO Adrem

Trebuie să fim responsabili și să avem grijă de resursele pe care planeta le oferă, trebuie să avem respect pentru mediu și pentru cei din jurul nostru.

Corneliu Bodea, Fondator şi CEO Adrem

Goţa Vasile

Meseria de pavator este bine plătită și compania noastră își asumă să angajeze și să formeze noi profesioniști.

Vasile Goța, Director Executiv Elis Pavaje

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Oțelul, cupru, masele plastice au înregistrat, numai în prima parte a anului 2022, creșteri consecutive de preț, în total de peste 12%.

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Top Categorii

Tehnologii
Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe

 

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:1560
Data publicarii: 9.02.2023
Valoarea estimata:30576
Data publicarii: 9.02.2023