IEAS 2019 – ediție aniversară de 15 ani

209 vizualizari
aniversare IEAS 15 ani
Distribuie pe

International Electric&Automation Show 2019

În perioada 16 - 19 septembrie, la Palatul Parlamentului din București, va avea loc ediția aniversară de 15 ani a expoziției tehnice International Electric & Automatuion Show. Eveniment devenit tradiție pentru industriile automatizărilor, echipamentelor electrice și energiei, IEAS a reunit continuu companii de top și lideri influenți devenind o experiență de business complexă.

În cadrul acestei ediții aniversare ne îndreptăm încă o dată atenția spre domeniul energiei, unul dintre pilonii fundamentali ai securității României. După 160 de ani de exploatare și producție, România rămâne în continuare unul dintre cele mai interesante ecosisteme energetice ale Europei.

Ce veți putea vedea la IEAS 2019? Ce aduce nou ediția aniversară?

IEAS 2019 va reuni, ca și la edțiile anterioare, atât expozanți din România cât și de pe piețele externe, majoritatea din state ale UE, cum ar fi: Olanda, Austria, Polonia, Germania, Slovenia, Ungaria dar și din afara Europei. Vizitatorii vor avea acces la cele mai noi produse și tehnologii din domeniu.

Suntem onorați să vă invităm în acest an la conferința „România în Flux - Energia Viitorului și Viitorul Energiei”, programată pentru luni, 16 septembrie, începând cu ora 11.00, în sala Nicolae Bălcescu și organizată în parteneriat cu Investment Reports, partenerul IEAS 2019. Autorități publice, directori de nivel C și experți din industria energiei și automatizărilor vor dezbate subiecte de actualitate și vor explora idei care fac România să meargă înainte. Vorbitorii invitați vor dezbate aspecte cu privire la oportunitățile de afaceri deschise de interconectivitatea regională, obstacolele inerente dar și soluțiile cele mai potrivite, beneficiile reale ale reducerii consumului de energie, avantajele aduse de smart cities și adoptarea celor mai noi tehnologii.

Prima zi a expoziției se va închide cu anunțarea câștigătorilor concursului “Premiile Studențești pentru Inovare Tehnică”, ajuns la cea de-a treia ediție. DK Expo, în calitate de organizator al IEAS, continuă să susțină mediul universitar și să premieze excelența și inovația. Concursul reflectă interesul tot mai mare al studenților și ideile inovatoare pentru a dezvolta și schimba lumea. Selecția proiectelor finaliste din acest an va fi realizată de un juriu tehnic, format din specialiști ai celor mai importanți jucători din piață.

Evenimentele IEAS 2019 propun o agendă dinamică. În cele patru zile dedicate sunt programate deschiderea oficială, workshop-uri din industrie precum și conferința amintită, sesiuni de networking, Gala Premiilor Studențești pentru Inovare Tehnică. Mai multe detalii găsiți pe www.ieas.ro.

Cei interesați pot vizita IEAS în perioada 16 - 19 septembrie, între orele 10:00 - 18:00. Accesul este gratuit și se face prin poarta B3 din Calea 13 Septembrie. Pentru acces rapid în expoziție, participanții se pot înregistra online pe http://www.ieas.ro/inregistrare-vizitatori/.

Despre IEAS:

Organizat anual în cea de-a doua jumătate a lunii septembrie la Palatul Parlamentului, International Electric & Automation Show constituie singurul eveniment tehnic din România ce reunește concomitent companii din industriile energiei, echipamentelor electrice și automatizărilor. IEAS aniversează în acest an a XV-a ediție.

InstalNews.ro este partener media al evenimentului.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video