metalsho 2023

 

Investiție de 2,8 milioane de euro la HORNBACH Sibiu

HORNBACH Sibiu
vizualizari

Principalul retailer local de materiale de construcții și grădinărit a lua decizia extinderii magazinului din Sibiu cu 3.500 mp, astfel că suprafața totală va ajunge la circa 15.500 mp. Odată cu lărgirea magazinului, prin crearea zonei de Drive-in, se va mări și game de produse, a declarat Mugurel-Horia Rusu, directorul general.

Cum va arăta noul magazin?

Noul magazin situat în Sibiu va fi împărțit în patru zone distincte, după cum urmează: pe o suprafață de 6.900 mp este situată zona de materiale de construcţii şi amenajări, în timp ce pe aproximativ 3.600 mp se regăseşte o zonă dedicată produselor de Grădină şi Zoo, iar Drive-In-ul este amplasat pe un areal de circa 5.000 mp.

Achiziția terenului suplimentar, cât și construcția propriu-zisă a zonei de Drive-in a costat compania nu mai puțin de 2,8 milioane de euro. Din luna octombrie 2015, atunci când a avut loc inaugurarea și până în momentul actual, s-au alocat în total 14,8 milioane de euro, adaugă Mugurel-Horia Rusu.

Creșterea sortimentului de produse din zona Drive-in

Gama de cherestea verde, uscată și rindeluită, grinzi de laminare, lemn și WPC pentru terasă, plăci de gips-cartoon, vată minerală, acoperișuri, canalizare, scări, precum și materiale de construcții la sac (ciment, mortare. șape etc.) sunt doar câteva dintre sortimentele aflate în creștere.

Zona de grădină vine și ea cu ceva nou, printre care amintim noile sortimente de grătare, produse pentru irigații sau ghiveci. Întrucât suprafața nouă permite, în departamentul de sanitare au fost extinse categoriile de cabine de duș, mobilier de baie și instalații, iar porțiunea dedicată plăcilor ceramice a fost dublată. Totodată zona ce cuprinde acum un sortiment mai mare de produse sunt cele pentru parchet și accesorii, dar și cea pentru lemn de construcții.

Impactul pozitiv creat odată cu extinderea magazinului va atrage după sine un avans de aproximativ 15% al vânzărilor pentru grupele de lemn, plăci și prefabricate, iar pentru gresie și faianță se estimează o creștere de 50%, spun reprezențanții business-ului.

Experiența din magazin

Noile schimbări din zona Drive-in vor facilita servicile oferite clienților interesați de achiziția de mărfuri voluminoase. Aceștia se pot deplasa cu mașina direct în zona rafturilor, unde vor găsi locuri de parcare special amenajate, iar acolo sunt așteptați de consultații Hornbach care le vor oferi orice sfat au nevoie în vederea achiziționării unor produse.

Cu ajutorul lucrătorilor comerciali, produsele alese se pot încărca rapid în mașină, direct de la raft. Acestea vor fi achitate la o singură casă, într-un mod simplu și rapid prin plata cash sau cu cardul.

Un alt avantaj ce vine în sprijinul clienților îl reprezintă rezervarea produselor online și ridicarea acestora direct din magazin în doar 4 ore de la trimiterea rezervării.

Clienții pot alege și serviciile de transport, fie cele cu camionul sau mașini dotate cu macara, pentru mărfurile voluminoase, fie prin închirierea unei mașini sau a unei remorci direct de la Hornbach.

Pe lângă aceasta, cei care nu au timp să se ocupe de anumite lucrări pot apela la serviciile de montaj din partea specialiștilor Hornbach, pentru care li se oferă și o garanție de 2 ani.

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

 Corneliu Bodea, Fondator şi CEO Adrem

Trebuie să fim responsabili și să avem grijă de resursele pe care planeta le oferă, trebuie să avem respect pentru mediu și pentru cei din jurul nostru.

Corneliu Bodea, Fondator şi CEO Adrem

Goţa Vasile

Meseria de pavator este bine plătită și compania noastră își asumă să angajeze și să formeze noi profesioniști.

Vasile Goța, Director Executiv Elis Pavaje

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Oțelul, cupru, masele plastice au înregistrat, numai în prima parte a anului 2022, creșteri consecutive de preț, în total de peste 12%.

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Top Categorii

Tehnologii
Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe

 

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:1560
Data publicarii: 9.02.2023
Valoarea estimata:30576
Data publicarii: 9.02.2023