ISH 2015 - Program complementar vast cu subiecte pe tema «Confortul intalneste Tehnologia»

94 vizualizari
ISH 2015
Distribuie pe

Durabilitatea, tendintele salilor de baie, eficienta energetica si energiile regenerabile vor fi in centrul atentiei in cadrul expozitiilor speciale si forumurilor

februarie 2015 - Industria va prezenta noile sale produse, multe dintre acestea in premiera mondiala, in domeniile sanitar, automatizarilor pentru cladiri, energie, tehnologii de climatizare si energii regenerabile la ISH in Frankfurt am Main in perioada 10-14 Martie 2015. In paralel cu gama extinsa de produse oferite de un numar de aprox. 2.400 de expozanti, programul complementar cuprinzator si variat ofera o oportunitate pentru schimbul de informatii si pentru discutii aprofundate pe tema ultimelor problemele din acest sector. In centrul atentiei la ISH 2015 se afla tema-cheie "Confortul intalneste Tehnologia". Iar ISH are multe aspecte relevante privind oferta - atat in ceea ce priveste apa cat si energia.

ISH Water: Apa pentru Oameni

In cadrul Pop up my Bathroom Trend Forum din Pavilionul 3.0 vor fi expuse tendintele pentru salile de baie 2015/16. Association of the German Sanitation Industry (Vereinigung Deutsche Sanitärwirtschaft – VDS) invita toti vizitatorii ISH - inclusiv reprezentanti ai mass-media si industriei, in special, comercianti, proiectanti pentru sali de baie, personal responsabil pentru expunerea in comert si magazine de vanzare cu amanuntul, pentru a discuta aspectele relevante. Vor fi expuse 4 scenarii pentru salile de baie, sub titlul general de "Freibad" (un joc de cuvinte care se refera la libertate in proiectarea salii de baie si baia in aer liber), care vor oferi perspective diferite asupra stilurilor de viata si cerintele lor.

Integrat in Trend Show este forumul curs "Pop up my Bathroom Atelier". Aceasta serveste ca un nod central de comunicatii. Accentul este pus pe teme creative, cum ar fi interioarele salilor de baie, proiectarea holistica a baii, probleme de proiectare si tendintele salilor de baie. Pe langa inovatiile expuse ale expozantilor, vor exista, de asemenea, unele ateliere si prelegeri interesante, la care vizitatorii ISH vor putea sa participe, acoperind toate aspectele legate de abordarea holistica a planificarii salii de baie. Aceasta prezentare este completata de evenimentul special "wall + floor". Acest format este utilizat pentru a doua oara consecutiv, permitand produselor inovatoare si conceptelor de mobilier pentru podea si pereti sa fie reprezentate la ISH. Wall + floor serveste ca loc de furnizare a ideilor pentru bai.

Asteptand vizitatorii in Pavilionul 5.1, la standul German Swimming Pool and Wellness Association (Bundesverband Schwimmbad und Wellness – bsw, se afla o zona de prelegeri cu un salon integral. Expozitia speciala "Pretioasa apa" este dedicata igienei apei potabile si sigurantei incalzirii.

The German Central Association of Sanitation, Heating and Air-Conditioning (Zentralverband Sanitär, Heizung, Klima - ZVSHK) isi va prezenta, in premiera, proiectul de cercetare "Bathroom of the Future", intreprins in colaborare cu Universitatea de Arta si Design (Hochschule für Gestaltung) in Offenbach. Studentii au dezvoltat noi idei de produse pentru salile de baie existente - in conformitate cu filozofia "Design for All" ("Design pentru Toti") - care va ajuta oamenii sa traiasca o viata lunga si independenta in propriile lor case. Ce este special la acest proiect este faptul ca atat utilizatorii finali cat si cei care lucreaza in domeniul sanitar, al incalzirii si aerului conditionat au fost implicati in procesul de dezvoltare. Cei cinci castigatori ai Premiilor 2013 ZVSHK Product Awards "Bathroom Comfort for Generations" sprijina in mod activ proiectul.

ISH Energy: Sisteme de incalzire eficiente si energii regenerabile

ISH 2015 va fi din nou o platforma de informare si comunicare dedicata tehnologiei de constructie a instalatiilor si a industriei imobiliare, precum si pentru proiectanti si ingineri. Sub denumirea Building Forum, Federal German Industrial Association for Building Services and Technical Installations (Bundesindustrieverband Technische Gebäudeausrüstung e.V. – BTGA) si Association for Automation and Management of Homes and Buildings in the Federation of German Machine and Plant Manufacturers (Verband Deutscher Maschinen und Anlagenbau – VDMA) vor prezenta impreuna si in premiera toate lucrurile care au de-a face cu revolutia energetica in cadrul industriei imobiliare si renovarilor in constructii. Mai mult, BTGA, in colaborare cu German Property Federation (Zentraler Immobilienausschuss - ZIA), vor prezenta din nou "BTGA Real Estate Forum", unde vor fi prezentate exemple de eficienta energetica in cazul automatizarilor pentru cladiri si instalatiilor tehnice, atat pentru cladiri noi cat si pentru cele renovate.

Association of the German House, Energy and Environmental Technology Industry (Bundesindustrieverband Deutschland Haus-, Energie- und Umwelttechnik e.V. - BDH) si Messe Frankfurt vor organiza Technology and Energy Forum in Galleria 1, situata intre Pavilioanele 8 si 9 dedicate Incalzirii. Sub titlul "Energia si sursele regenerabile de energie", totul aici se va invarti in jurul tehnologiei moderne, a tehnologiei de incalzire de inalta eficienta "made in Germany". Cu ajutorul a 11 asociatii partenere din domeniul industriei si productiei de energie, forumul se va ocupa de toate aspectele relevante ale pietei incalzirii. Informatii, documentare si prelegeri vor furniza informatii cu privire la toate tehnologiile de incalzire disponibile in prezent pe piata, de la tehnologia moderna de condensare la cele mai recente tehnologii de celule de combustibil. Principalele surse de energie de pe piata incalzirii vor fi toate acoperite. Acestea includ gaz, petrol, energie electrica si energie regenerabila. Va fi, de asemenea, o atentie continua acordata sistemelor de incalzire hibride, de ex. instalatii care combina sursele de energie fosile cu energia regenerabila. Ministerul Federal German pentru Afaceri Economice si Energie (Bundesministerium für Wirtschaft und Energie – BMWi) va patrona Forumul pentru Tehnologie si Energie.

In cadrul Stove Forum, partenerii de piata ai AdK (Working Group of the German Tiled Stove Industry), HKI (House, Heating and Kitchen Technology Industrial Association) si ZVSHK (German Central Association of Sanitation, Heating and Air-Conditioning) vor expune din nou intr-o zona dedicata la ISH 2015. Expozitia speciala din cadrul Pavilionului 9.2 ofera o imagine de ansamblu clara, asupra importantei in ceea ce priveste politica energetica si de clima, a utilizarii lemnului drept combustibil. Forumul va discuta problemele actuale din domeniu, cum ar fi politica energetica, potentialul lemnului drept combustibil, evolutiile tehnice si tendintele.
In cadrul expozitiei speciale "Demography and Energy" ("Demografie si energie"), ZVSHK demonstreaza importanta tendintelor instalatiilor sanitare, de incalzire si aer conditionat in cadrul lucrarilor de constructii, care sunt atat eficient energetic cat si adaptate la nevoile persoanelor in varsta. ZVSHK va emite buletine informative zilnice de la ISH care vor fi difuzate live pe internet prin studioul propriu shk.

Aircontec – Aer conditionat, racire si ventilatie

Tehnologia aerului conditionat, a racirii si ventilatiei este prezenta in sectiunea ISH Energy sub denumirea Aircontec. Expozantii de aici isi vor prezenta inovatiile in Pavilioanele 11.0, 11.1 si 10.2. Printre subiectele din acest sector sunt sistemele de integrare, cresterea eficientei energetice si conectarea de surse regenerabile de energie.

Aircontec ofera, de asemenea, doua elemente programului complementar. Air-conditioning Forum, organizat de Building Climate Trade Association (Fachverband Gebäude-Klima e. V. - FGK) va prezenta intr-o serie de ecrane de informare usor asimilabile, solutii high-end pentru cresterea eficientei energetice a cladirilor non-reyidentiale. Acestea includ sisteme de aer conditionat de sorbtie, circuite de incalzire de mare eficienta si pompe de caldura reversibile.

Din 2007, tehnologiile de racire pentru cladiri a fost o constanta a ISH/Aircontec. Iar in 2015, Association of German Refrigeration and Air Conditioning Companies (Verband Deutscher Kälte-Klima-Fachbetriebe e.V. – VDKF) va organiza din nou IKK Building Forum in Pavilionul 10.2., in colaborare cu Messe Frankfurt. Aici, companii de specialitate isi vor expune solutiile lor de sisteme pentru proiectanti, ingineri si consultanti din domeniul arhitecturii, managerilor. Expozitia va fi completata de prelegerile tinute de experti in domeniu, ca parte a forumului.

Competitii

Competitia Design Plus powered by ISH din nou, ne lasa fara nici un dubiu cu privire la valoarea mare pusa pe protejarea climei, pe eficienta energetica si durabilitate la ISH. Messe Frankfurt premiaza conceptele inovatoare de design si produsele remarcabile din cadrul ISH, care se disting prin interactiunea optima dintre durabilitate, estetica si functionalitate. Este una dintre cele mai cunoscute si cele mai prestigioase competitii de design din Germania. Produsele premiate poate fi vazute intr-un afisaj special pe toata durata ISH.

Premiul Innovation Award Architecture and Technology subliniaza importanta calitatii arhitecturale in ingineria serviciilor de constructii. Proiectele depuse vor fi prezentate in detaliu in cadrul expozitiei speciale.

ZVSHK va sponsoriza din nou premiul "Bathroom Comfort for Generations" laISH 2015. Competitia se axeaza pe produse pentru baie, care combina cel mai bine cererea de construire libera cu aspecte legate de confort si siguranta. Acesta se va desfasura sub patronajul Barbara Hendricks, Federal Minister for the Environment, Nature Conservation, Building and Nuclear Safety. Un grup de experti internationali va evalua toate produsele prezentate in functie de principiul de baza "Design for All" ("Design pentru Toti"). Panoul de experti este sustinut de filiala germana a miscarii "Design for All" Design für Alle - Deutschland e.V. (EDAD).

La ISH 2015 vor fi oferite din nou vizite ghidate, fara costuri suplimentare pentru arhitecti, proiectanti si ingineri din Germania si strainatate. Tururile ghidate incep si se incheie in Outlook Lounge in Pavilionul 4.2. Alte date si ore, date referitoare la inregistrare, alte date cu privire la vizitele ghidate, sunt disponibile la rubrica "Events" pe www.ish.messefrankfurt.com sau www.outlook.messefrankfurt.com.

Despre Messe Frankfurt
Messe Frankfurt este unul dintre liderii organizatorilor de targuri din lume, generand vanzari de aprox. 545 milioane € si avand aproximativ 2.000 angajati in intreaga lume. Messe Frankfurt Group detine o retea globala de 28 filiale si aprox. 50 Parteneri de vanzari, permitandu-i sa serveasca clientii in peste 150 de tari. Evenimentele Messe Frankfurt au loc in peste 30 locatii de pe glob. In 2013, Messe Frankfurt a organizat 113 targuri, dintre care mai mult de jumatate au avut loc in afara Germaniei. Cuprinzand 578.000 mp, spatiul expozitional Messe Frankfurt cuprinde 10 pavilioane expozitionale. Compania opereaza de asemenea, doua centre de congrese. Compania este proprietate publica, orasul Frankfurt detinand 60% si statul de Hesse 40%.

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 80.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 750 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 4.032 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video