Kreisel Electric si VinFast colaboreaza pentru dezvoltarea unei noi baterii pentru vehicule electrice

137 vizualizari
Kreisel Electric GmbH
Distribuie pe

Conform unui nou contract de colaborare semnat recent, Kreisel și VinFast for dezvolta în comun o baterie pe care VinFast o va promova în propriile mașini și autobuze începând cu 2020.

VinFast Manufacturing & Trading Co., Ltd. (VinFast) a anunțat un acord de colaborare cu Kreisel Electric în vederea dezvoltării unei soluții de baterie pentru mașinile și autobuzele electrice ce vor fi produse în fabrica VinFast din Vietnam. Motivele pentru care Kreisel a luat această decizie au fost criteriile de înaltă calitate, greutate redusă, siguranță sporită și durabilitate. Datorită acestei colaborări cu Kreisel, VinFast poate să își sporească producția de mașini și autobuze electrice, ceea ce îi va permite să își promoveze vehiculele electrice bazate pe tehnologia Kreisel în 2020.

În calitatea sa de deschizător de drumuri în domeniul bateriilor și soluțiilor de energie pentru vehicule electrice, Kreisel Electric esta în momentul de față una dintre cele mai renumite companii în noua industrie a energiei. Produsele Kreisel Electric se evidențiază prin caracterul compact, buna disipare a căldurii, siguranța sporită, încărcarea rapidă și durata de viața îndelungată a bateriilor, toate aceastea combinate cu un cost scăzut de producție. Recent, Kreisel Electric a primit premiul Product Leadership Award de la Frost & Sullivan, o distincție acordată companiilor cu produse și tehnologii revoluționare ce au posibilitatea de a schimba lumea.

“Noi credem că Kreisel Electric oferă mașinilor electrice VinFast soluții care impun trenduri și care vor contribui la convingerea consumatorilor prin calitate și siguranță” a delcarat Le Thi Thu Thuy – vicepreședinte Vingroup și director VinFast. 

Despre Kreisel Electric GmbH & Co KG

Kreisel Electric GmbH & Co KG (Austria) oferă soluții de sisteme inovatoare pentru e-mobilitate și aplicații staționare și dezvoltă cele mai ușoare și eficiente baterii de înaltă performanță din lume. Proiectele companiei variază acum de la mașini de pasageri, autobuze și camioane la bărci și aernovae, precum și soluții staționare de depozitare.

www.kreiselelectric.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video