Liderii industriei prezintă mobila viitorului la BifeSim2023. Participă și tu ca expozant!

45 vizualizari
bife-sim
Distribuie pe

Vrei să îți prezinți produsele și serviciile într-un mod spectaculos și să ai contact direct cu vizitatorii specialiști, dar și cu publicul larg? Atunci te invităm să participi ca expozant la BifeSim2023 – cel mai important eveniment dedicat industriei home & deco din România și străinătate.

Manifestarea are loc în perioada 21 – 24 septembrie și este organizată de ROMEXPO, în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Camerele de Comerț și Industrie Județene.
Evenimentul promovează culorile în trend de anul acesta, obiectele de decor must -have în orice proiect de design, elementele naturale care ilustrează legătura dintre om și natură, materialele și piesele de mobilier care sunt la modă, precum și articolele cu aspect vintage care dau un farmec aparte spațiului de locuit. 

De asemenea, BifeSim2023 prezintă și cele mai avansate utilaje și echipamente folosite în procesul de producție, execuție, finisare și montaj.

„Invităm producătorii de mobilă, dar și pe cei care au un business în domeniul arhitecturii, implementează proiecte de design sau oferă consultanță în domeniu, să participe la cel mai mare și important târg specializat din România. BifeSim2023 este platforma ideală de prezentare atât a celor care au o activitate consolidată și dictează tendințele pieței, cât și a celor care abia se lansează în acest sector și vor să beneficieze de o mega expunere. Liderii industriei s-au înscris deja la eveniment și vin la ediția de anul acesta a #BifeSim să prezinte mobila viitorului”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

În cadrul BifeSim2023 ai ocazia să crești notorietatea companiei, să identifici noi oportunități de colaborare, să prospectezi cererea și concurența și să închei parteneriate benefice pentru afacerea ta. 
Pentru informații suplimentare despre condițiile de participare și mai multe detalii despre conceptul ediției de anul acesta, nu ezita să ne contactezi pe adresele de mail: mihaela.pane@romexpo.ro sau  gchise@industriamobilei.ro.

Program de vizitare
21-23 septembrie 2023: între orele 10:00 – 18:00
24 septembrie 2023: între orele 10:00 – 16:00
www.bife-sim.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii: 2.10.2023
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii: 2.10.2023
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii: 2.10.2023

Reea Agency

Video