Mărcile Hisense Europe recunoscute cu prestigiosul Premiu de Sustenabilitate

29 vizualizari
Hisense premiat EcoVadis
Distribuie pe

Hisense Europe, producătorul de electrocasnice sub marca Hisense și Gorenje, anunță cu mândrie că a fost premiat cu medalia de argint din partea EcoVadis. Această clasificare faimoasă a activității recunoaște angajamentul companiei față de practicile de afaceri sustenabile și reprezintă un testament al eforturilor continue ale companiei de a minimiza impactul său asupra planetei și de a promova responsabilitatea socială.

Pariem pe obiectivele de sustenabilitate

Hisense Europe cu mărcile sale Hisense și Gorenje a setat obiective de sustenabilitate ambițioase axate pe cinci zone principale, inclusiv mediul, produsele sustenabile, lanțul de aprovizionare sustenabil, oamenii și responsabilitatea socială și noile modele de afaceri. Aceste obiective includ reducerea consumului de energie prin intermediul optimizării energiei regenerabile, crescând utilizarea de materiale reciclabile în produse, reducând deșeurile, promovând transportul sustenabil și îmbunătățind sustenabilitatea lanțului său de aprovizionare. Accentul companiei pe sustenabilitate este evident în eforturile acesteia de a recicla 96% din deșeurile generate, de a utiliza ambalaje 100% reciclabile până în 2024 și de a reduce emisiile de CO2 rezultate din transport. Prestigioasa medalie de argint EcoVadis demonstrează că Hisense Europe a dezvoltat strategia potrivită pentru a crește sustenabilitatea modelelor sale de afaceri.

Căderea impactului de mediu cu produse sustenabile

O companie trebuie să adreseze toate etapele de producție pentru a-și minimiza amprenta de carbon, inclusiv consumul de energie din timpul producției, materialele utilizate în produse și durata lor de viață, precum și procesele de ambalare și transport. În aceste domenii, Hisense Europe a făcut progrese semnificative în ultimii 5 ani cu o reducere de 38% a consumului de apă și o reducere de 24% a consumului de electricitate. Electrocasnicele Hisense și Gorenje produse în Europa sunt fabricate din materiale excelente, ecologice și degradabile și sunt supuse unor testări riguroase pentru a le crește longevitatea. Un aspect important este și disponibilitatea pieselor de schimb și servisabilitatea ușoară a produselor.

Țintim spre o responsabilitate socială și mai mare

Clasificarea de sustenabilitate EcoVadis și procesul de evaluare evaluează nu numai impactul de mediu, ci și cel social și performanța etică a companiilor. Hisense Europe, cu mărcile Hisense și Gorenje, a primit medalia de argint pentru angajamentul său de a promova practicile de afaceri etice, cum ar fi crearea de oportunități egale pentru toți și stabilirea unei culturi de împărtășire a cunoștințelor. Investirea în dezvoltarea personală și profesională a angajaților este una dintre prioritățile principale. În cadrul Hisense Europe, de exemplu, numărul total de ore de training în 2021 a fost de peste 136.000, ceea ce reprezintă 20 de ore per angajat. Unul dintre obiectivele sale este și promovarea unui echilibru sănătos viață-lucru și a unui stil de viață activ.

Obiective ambițioase pentru viitor

Primirea medaliei EcoVadis dovedește că Hisense Europe face pași în direcția potrivită pentru a face produsele și operațiunile cât mai sustenabile posibil.

„Sustenabilitatea reprezintă nucleul valorilor noastre și vom continua să lucrăm din greu pentru a ne minimiza impactul asupra mediului și pentru a promova responsabilitatea socială. Această certificare este o mare reușită și suntem mândri să facem parte din comunitatea EcoVadis,” a declarat Hanson Han, Director Executiv al Hisense Europe.

„În cadrul grijii față de mediu avem un istoric bogat de peste treizeci de ani și eforturile noastre în acest domeniu au fost recunoscute pe larg de către experți domestici și internaționali," a declarat Tomaž Korošec, membru al consiliului de administrație.

„Investițiile noastre în energia regenerabilă, accentul pe durabilitatea și eficiența produselor și implementarea principiilor economiei circulare s-au dovedit a fi abordarea potrivită. Suntem onorați să primim medalia de argint EcoVadis, deoarece aceasta reprezintă faptul că companiile cu un angajament consecvent față de responsabilitatea de mediu și cea socială sunt cele care vor obține un succes de durată”.

Hisense Europe cu mărcile sale Hisense și Gorenje va continua să lucreze pentru sustenabilitate și practici de afaceri etice, întotdeauna depunând toate eforturile pentru a îmbunătăți și pentru a avea un impact pozitiv asupra societății și mediului.

 

Compania multinațională chineză Hisense este unul dintre producătorii de top din lume de electronice și electrocasnice pentru consumatori. Compania a avut o dezvoltare rapidă în ultimii 50 de ani. O fabrică mică de radio din orașul chinez Qingdao s-a transformat într-o corporație globală cu prezență în 160 de țări și regiuni de pe glob. Aceasta angajează 90.000 de persoane în toată lumea. Grupul Hisense acoperă diferite divizii din industrie și grupuri de produse, de la electronice pentru consumatori, electrocasnice, sisteme IT inteligente, până la imobiliare. Compania Hisense se axează pe cele mai noi tendințe din tehnologie pentru a dezvolta soluții inovatoare și prietenoase cu clientul care pot crește semnificativ calitatea vieții. Își bazează activitățile pe o rețea de distribuție puternică pe glob, în special în Europa. Hisense Europe are 27 de unități comerciale, trei centre de producție puternice și patru centre de Cercetare și Dezvoltare în toată Europa. Compania unește diferite mărci specializate pentru diferite segmente de clienți. Printre acestea, patru sunt recunoscute global: Hisense, Gorenje, Asko și Toshiba. Fiecare marcă adresează un tip diferit de consumatori și propune soluții inovatoare pentru o viață confortabilă într-o locuință modernă. Venitul din vânzări al Hisense Europe se menține într-o dezvoltare stabilă în ultimii ani, iar Grupul tinde să devină unul dintre producătorii de top europeni de electrocasnice și electronice pentru consumatori. Viziunea companiei este să devină o companie fiabilă, veche de secole care livrează soluții inteligente, cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții și bunăstarea consumatorilor săi.

EcoVadis este un furnizor de top de clasificări și evaluări privind sustenabilitatea afacerii, evaluând performanța companiilor în domenii precum mediul, munca și drepturile omului, etica și achizițiile sustenabile. Procesul de certificare EcoVadis include o evaluare aprofundată a politicilor, practicilor și performanței companiei, căreia i se acordă apoi un scor și o clasificare față de colegii din industrie. Procesul de evaluare este riguros și evaluează companiile conform unei varietăți de criterii, inclusiv management de mediu, practici de lucru și conduită de afaceri etică. Companiile care excelează în sustenabilitate sunt recunoscute cu o clasificare Argint, Aur sau Platină, evidențiindu-le angajamentul față de practicile de afaceri responsabile. Clasificarea EcoVadis este recunoscută ca standard de top pentru sustenabilitate în lumea corporațiilor, oferind companiilor feedback valoros privind eforturile lor de sustenabilitate și oportunitățile pentru îmbunătățire.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video