republic

 

Numărul şi calitatea vizitatorilor au depăşit aşteptările expozanţilor şi organizatorilor METAL SHOW & TIB

””
vizualizari

METAL SHOW & TIB 2022, expoziţia de referinţă pentru prelucrarea metalelor, tehnologiilor şi echipamentelor industriale, s-a încheiat sâmbătă, 14 mai. Ediţia din acest an a reprezentat un restart de succes pentru pentru industria de târguri şi expoziţii tehnice, în condiţiile în care numărul şi calitatea vizitatorilor au depăşit aşteptările tuturor - atât ale expozanţilor, cât şi pe cele ale organizatorilor.

Între 11 şi 14 mai, expoziţia a fost vizitată de 3512 specialişti, cei mai mulţi dintre ei fiind antreprenori, directori generali, directori de achiziţie, directori executivi. 

Interesul ridicat al vizitatorilor (mai mulţi decât la ediţia precedentă) pentru contactul direct cu producătorii, furnizorii şi importatorii industriei şi nivelul discuţiilor iniţiate au confirmat încă o dată nivelul şi ţinuta de calitate a expoziţiei B2B. Cei mai mulţi dintre 

vizitatori au căutat soluţii punctuale şi aplicate la problemele lor, fiind interesaţi, în egală măsură, şi de soluţii tehnologice noi, eficiente şi cu costuri de întreţinere mai reduse. „Aş spune că la ora actuală se simte în piaţă o creştere a cererii de noi tehnologii, servicii, în ceea ce privește adăugarea unor funcționalități care să asigure creşterea productivităţii, eficienţa”, a declarat Bruno Munier, Deputy European Managing Director Mazak, unul dintre expozanţi. 

În cele 4 zile de eveniment, cele peste 130 de firme provenite din 13 ţări (Bulgaria, China, Germania, India, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Republica Cehă, Republica Moldova, România şi Slovacia) au prezentat vizitatorilor echipamente digitalizate şi tehnologii de ultimă generaţie, produse, aplicaţii şi soluţii software pentru industria de prelucrare a metalelor şi sectoarele conexe.

METAL SHOW & TIB 2022 în cifre

•    3.512 vizitatori specialişti
•    134 companii expozante din Bulgaria, China, Germania, India, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Republica Cehă, Republica Moldova, România şi Slovacia.
•    10.275 mp: suprafaţa expoziţională ocupată de METAL SHOW & TIB, pe care au fost prezentate maşini-unelte şi tehnologii pentru prelucrări prin așchiere, utilaje pentru prelucrarea tablelor, echipamente de debitare, scule de precizie, software industrial, instrumente şi maşini de măsură şi control, echipamente şi accesorii pentru sudură, robotică, tratamentul suprafeţelor, exhaustare și filtrare, lubrifianți, materii prime şi semifabricate, prelucrări mecanice, servicii şi consultanţă.
•    Peste 250 de branduri au oferit publicului specialist informaţii despre ultimele inovaţii şi soluţii pentru dezvoltarea propriilor afaceri.

Mai multe detalii găsiţi pe www.metalshow-tib.ro

Expoziţia METAL SHOW & TIB se desfăşoară anual şi este organizată de ROMEXPO şi EUROEXPO Fairs, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României.
 

Sorry…This form is closed to new submissions.

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Oțelul, cupru, masele plastice au înregistrat, numai în prima parte a anului 2022, creșteri consecutive de preț, în total de peste 12%.

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Gabriel Tache

Stocarea energiei și sursele regenerabile la fața locului sunt instrumente cheie ce se pot alege pentru a combate prețurile mai mari la energie pe termen scurt.

Gabriel Tache, General Manager Eaton Electric România

Daniel Barciuc, CEO al Siemens România

Trăim într-o lume în care interacțiunea oamenilor cu tehnologia este din ce în ce mai strânsă. Rolul nostru, ca furnizor de soluții, este de a facilita această interacțiune.

Daniel Barciuc, CEO al Siemens România

Knud Erik Andersen, Chief Executive Officer European Energy

Intrăm acum într-o eră în care electricitatea verde este cheia pentru deblocarea provocărilor legate de emisiile de CO2 din transportul greu, industria chimică și sectoarele de încălzire.

Knud Erik Andersen, Chief Executive Officer European Energy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare