novapex

 

Resideo reintroduce numele Braukmann pentru portofoliul său de produse hidraulice premium

Resideo reintroduce numele Braukmann pentru portofoliul său de produse hidraulice premium
vizualizari

Rolle, Elveția, 25 iunie 2020 - Resideo Technologies Inc. (NYSE: REZI), furnizor mondial de soluții de confort și securitate pentru clădirile rezidențiale, anunță reintroducerea numelui Braukmann pentru gama de produse hidraulice din portofoliul premium.

Schimbarea face parte din procesul de dezvoltare a mărcii Resideo. Clienții europeni vor putea vedea noul nume pe ambalajul produselor hidraulice începând cu luna iunie.

Primele produse reintroduse pe piață cu numele Braukmann vor fi cele pentru apa potabilă, respectiv reductoarele de presiune și filtrele de apă. Numele va fi folosit și pentru unele produse din cadrul sistemelor de încălzire și climatizare, cum ar fi vanele de echilibrare.

Resideo a achiziționat compania Braukmann în anul 1980 de la fondatorul acesteia, devenind, după o activitate de peste 75 de ani pe piața europeană a armăturilor pentru rețelele de apă, foarte cunoscută pentru fiabilitatea produselor. Astăzi, aceste echipamente hidraulice sunt prezente în peste 18 milioane de gospodării, beneficiind de încrederea acordată de peste 100.000 de instalatori.

Resideo continuă să inoveze introducând în oferta pentru domeniul rezidențial și armăturile fără plumb. Cu același nivel de fiabilitate și eficiență, noile produse contribuie activ la protecția mediului.

„Această decizie este un pas important în dezvoltarea mărcii Resideo. Reintroducerea numelui Braukmann pentru cunoscuta familie de produse pentru apă potabilă este un omagiu față de o parte diferită și importantă din moștenirea noastră, oferindu-ne posibilitatea de a vorbi cu clienții noștri mai mult despre aceasta”, explică Mario Moura, Director General Resideo Produse & Soluții pentru EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa).

Resideo

Despre Resideo

Resideo este un furnizor mondial de top în domeniul soluțiilor pentru confort și siguranță în clădiri rezidențiale și distribuitor de echipamente electronice de joasă tensiune și de securitate. Având la bază o tradiție de 130 de ani, Resideo este prezent în peste 150 de milioane de locuințe, cu 15 milioane de sisteme instalate anual. Continuăm să deservim peste 110.000 de profesioniști prin divizia ADI Global Distribution care exportă în circa 100 de țări, din peste 200 de depozite din întreaga lume. Resideo are o cifră anuală de afaceri de 4,8 miliarde USD și circa 13.000 de angajați la nivel mondial. Pentru mai multe informații despre Resideo, va rugăm vizitați www.resideo.com.

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:7563
Data publicarii: 19.04.2022
Valoarea estimata:358600
Data publicarii: 19.04.2022
Valoarea estimata:3700
Data publicarii: 19.04.2022