metalsho 2023

 

ROMTHERM se va desfășura în perioada 23-26 martie 2023

Romtherm 2023
vizualizari

Vă invităm să participaţi la ROMTHERM 2023, cea mai importantă expoziţie pentru instalaţii, echipamente de încălzire, răcire şi condiţionare a aerului

ROMTHERM se va desfășura în perioada 23-26 martie 2023. Expozitia prezintă noutatile din domeniul instalațiilor de alimentare cu apă, sanitare și canalizare, instalațiilor de alimentare cu gaze, instalațiilor tehnologice, instalațiilor termice, de încălzire, instalațiilor de ventilare, climatizare, frigorifice, a produselor și instalațiilor cu rol în securitatea la incendiu, fiind un eveniment adresat producătorilor, importatorilor și distribuitorilor, la nivel national si internațional.

ROMTHERM reprezintă locul ideal atât pentru prezentarea produselor și serviciilor din domeniu, cât și pentru facilitarea întâlnirilor directe dintre consultanți, contractori și utilizatorii finali ce provin din: retail, sectorul public, comercial sau industrial.

Participarea la ROMTHERM dă ocazia expozantului de a intra în interacțiune directă cu potențialul client si de a-si prezenta cele mai bune servicii, produse și oferte.

Ca în fiecare an, Romtherm faciliteaza întâlnirea celor mai importante firme care produc, distribuie și importă sisteme performante, echipamente de ultimă generație și tehnologii nou introduse pe piață.

În aceeași perioadă cu ROMTHERM, se vor desfășura CONSTRUCT AMBIENT EXPO – Expozitie de constructii si finisaje, MOBILA EXPO – Târg de mobilă si EXPO FLOWERS & GARDEN – Expoziția internațională de flori, amenajări peisagistice, horticultură și grădinărit.

 

Beneficiile participării la ROMTHERM

  • Vei avea oportunitatea de a-ți prezenta produsele și serviciile si de a întalni noi clienți, parteneri de afaceri, clienți actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.
  • Ai întregul lanț valoric într-un singur loc – De la producători, până la furnizori și clientul final, întregul lanț valoric al acestei industrii va fi reprezentat timp de 4 zile la Romexpo. Nu rata această oportunitate!
  • Vizitatori profesioniști relevanți – Atât expozanții cât și vizitatorii importanți din această industrie pot deveni clienții tăi. Dă-le ocazia să te cunoască!
  • Echipamente și instalații de încalzire, răcire și condiționare a aerului – Spectrul larg de produse expuse într-un singur loc, o gamă variată de echipamente și instalații prezentate în direct în fața factorilor de decizie și a specialiștilor; toate acestea în cele 4 zile de evenimente. Oferă-ți un schimb de experiență!

 

Informații utile pentru expozanți

Perioada de amenajare:

Pentru firmele care construiesc standurile în regim propriu sau cu firmă terță:

18 – 22.03.2023, interval orar 08.00-20.00 (acces Bulevardul Poligrafiei, 2, Poarta E-Romexpo)

Pentru firmele care construiesc standurile cu Romexpo:

21 – 22.03.2023, interval orar 08.00-20.00 (acces Bulevardul Poligrafiei, 2, Poarta E-Romexpo)

Program vizitare:

23 – 25.03.2023, între orele, 10:00-18:00.

26.03.2023, între orele: 10:00-16:00.

Acces: Poarta A, B

Perioada de dezafectare:

26.03.2023, interval orar 16.00-20.00 (acces Bulevardul Poligrafiei, 2, Poarta E-Romexpo)

27-28.03.2023, interval orar 08.00-20.00 (acces Bulevardul Poligrafiei, 2, Poarta E-Romexpo)

 

romtherm.ro

 

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

 Corneliu Bodea, Fondator şi CEO Adrem

Trebuie să fim responsabili și să avem grijă de resursele pe care planeta le oferă, trebuie să avem respect pentru mediu și pentru cei din jurul nostru.

Corneliu Bodea, Fondator şi CEO Adrem

Goţa Vasile

Meseria de pavator este bine plătită și compania noastră își asumă să angajeze și să formeze noi profesioniști.

Vasile Goța, Director Executiv Elis Pavaje

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Oțelul, cupru, masele plastice au înregistrat, numai în prima parte a anului 2022, creșteri consecutive de preț, în total de peste 12%.

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Top Categorii

Tehnologii
Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe

 

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:1560
Data publicarii: 9.02.2023
Valoarea estimata:30576
Data publicarii: 9.02.2023