Smart Cities of Romania 2019

130 vizualizari
Smart Cities
Distribuie pe

Evoluția tehnologică a consacrat și continuă să propună noi soluții caracterizate prin automatizare, eficiență crescută, adaptabilitate, carateristici care au făcut ca acestea să fi numite ’Inteligente’. De aceea multe dintre proiectele implementate în ultimii ani la nivelul orașelor au fost considerate ca fiind parte din construcția orașelor inteligente. Desigur că soluțiile tehnologice moderne pot contribui la construirea orașelor inteligente, insa această contribuție nu se limitează la simpla aplicare a produselor comerciale, ci necesită inovare și cooperare. 

In cadrul conferinței de anul acesta, Smart Cities of Romania 2019, ne propunem să aducem în discuție modalitățile si cadrul necesar pentru construirea orașelor inteligente în România, necesitatea de inovare si cooperare si să analizam soluțiile din domeniului securității și rezilienței și din domeniul mobilității propuse sau deja implementate în orașele din România.
Vom dezbate impreuna în ce măsură aceste soluții răspund conceptului de oraș inteligent.

Din dorinta de a fi in permanenta un Partener de incredere pe care sa va puteti baza, de a fi la curent cu noutatile, consortiul de organizare, alcătuit din ITS Events Management, Comitetul Național Roman al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME), Asociația Româna pentru Tehnică de Securiate (ARTS) și Organizatia Romana pentru Implementarea Sistemelor Inteligente de Transport (ITS Romania) vine in intampinarea nevoilor dvs cu cele mai bune vesti, lansarea Smart Cities of Romania CLUSTER, dedicat exclusiv promovarii domeniului “smart city” si dezvoltarii durabile a oraselor si teritoriilor.

Furnizorii de produse și soluții, integratori, startup-uri etc. vor avea posibilitatea de a-și prezenta realizările și de a deveni membri ai clusterului dacă doresc și cred că pot contribui la construirea orașelor inteligente în România.  

Smart Cities of Romania CLUSTER se construieşte pe principiile şi conceptele europene de tip „triple helix model”, recunoscut şi la nivel naţional, care reuneşte entităţi din industrie-servicii, cercetare-inovare şi administraţie locală.

În acest context, va asteptam la CONFERINTA in 23 OCTOMBRIE si vă adresam invitația de a va alatura acestei inițiative, pentru ca împreună să putem trasa o direcție coerentă viziunii şi proiectelor ''smart city'' și să sprijinim astfel administrațiile locale din România. 

Va rugam sa va inregistrati in AUDITORIU:

In numele organizatorilor,
Liliana BALICI - Director General, ITS Events Management
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video