Top Teme la ISH 2015

82 vizualizari
ISH 2015, Confortul intalneste tehnologia
Distribuie pe
"Confortul intalneste Tehnologia" este motto-ul editiei ISH 2015 Frankfurt. Liderul mondial al targurilor de profil va evidentia solutiile orientate spre viitor, precum conservarea resurselor si energiile regenerabile.

Temele de top ale ISH 2015 sunt axate pe problemele si tendintele curente din sectorul vizat si reflecta, printre altele, modul in care tehnologiile inovatoare asigura confort individual de utilizare si functionare in cladiri.

ISH Apa: Interior + Tehnologie - design si functionalitate in armonie
Aici veti putea afla despre utilizarea eficienta a apei, solutii speciale pentru cerintele utilizatorilor individuali sau puteti experimenta un tur in lumea bailor de pe cinci continente.

La proiectarea unei cladiri, accentul trebuie sa fie pe gestionarea eficienta a resurselor naturale, in special a apei. In plus, exista tot mai multe cereri in privinta proiectarii, confortului utilizatorilor si solutiilor de a face fata provocarilor legate de schimbarile demografice.
Puteti afla mai multe despre utilizarea eficienta a apei, despre solutiile speciale pentru cerintele utilizatorilor individuali sau puteti experimenta un tur in cadrul ISH 2015.
Perspectives in Bathrooms – bathroom architecture in the light of demographic change

ISH Energy: Eficienta Energetica Plus
""Eficienta Energetica Plus" cuprinde de ex. teme precum noua paradigma energetica pe piata incalzirii, locuintele viitorului, sustenabilitatea globala si diferitele tendinte tehnologice.

Schimbarile politice de pe piata incalzii este una dintre temele definitorii ale industriei. Acestea si multe alte subiecte, precum locuintele viitorului, sustenabilitatea globala si diferitele tendinte tehnologice sunt parte ale temei "Eficienta Energetica Plus".

Cladirile viitorului
"Cladirile viitorului" se concentreaza pe energia inteligenta, automatizare integrate pentru incaperi, precum si pe tehnologie, confort si eficienta energetica aflate in armonie.
Sistemele inteligente de automatizare pentru cladiri sistemele de gestionare a energiei care aduc confort si eficienta energetica in linie, sunt punctul central al temei "Cladirile viitorului".
Technology, comfort and energy efficiency in harmony

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 80.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 750 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 4.032 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video