novapex

 

Concurs Roca 100 de ani - un weekend in doi la Barcelona si bilete la un meci al echipei FC Barcelona

Concurs Roca
vizualizari

Roca aniverseaza anul acesta centenarul companiei si marcheaza astfel un parcurs incredibil in domeniul productiei de obiecte sanitare si mobilier de baie. Compania spaniola isi propune sa sarbatoreasca aceasta ocazie speciala cu doi castigatori norocosi din Romania, acolo unde a inceput intreaga istorie Roca: in Barcelona.
In plus, alte 100 de persoane pot castiga premii semnificative cu ocazia centenarului companiei.

Fix acum 100 de ani, familia Roca incepea constructia primei sale fabrici, in Gavà, langa Barcelona. Nici nu banuiau la acea vreme ca aveau sa devina lideri mondiali in productia obiectelor sanitare. In prezent, produsele Roca sunt prezente in baile familiilor din 170 de tari de pe cinci continente, facandu-le diminetile mai usoare.

Cu ocazia centenarului, Roca ofera romanilor sansa de a castiga premii extraordinare si de a se bucura de cultura de unde a pornit povestea Roca. Cu raspunsurile corecte la doar patru intrebari pe website-ul Roca, puteti intra in selectia finala pentru Marele Premiu: un weekend pentru doua persoane la Barcelona si doua bilete la un meci al indragitei echipe de fotbal FC Barcelona, in perioada 1-31 octombrie. Alte 100 de premii - 3 robinete Atlas care folosesc tehnologia inovatoare "Cold Start" (o tehnologie care garanteaza economie de apa si energie), 7 seturi de dus Sensum, 45 de tricouri si 45 de sepci, pot fi de asemenea castigate.

City-break-ul pentru doua persoane include bilete de avion, cazare pentru doua nopti la un hotel de patru stele, in camera dubla cu mic-dejun inclus, transport de la hotel la aeroport si asigurare de calatorie. Pe langa toate acestea, bucuria de a fi in Barcelona va fi desavarsita de o experienta cu totul speciala: vizionarea unui meci de fotbal al celebrei echipe FC Barcelona pe legendarul stadion Camp Nou!

Competitia se desfasoara in perioada 7 iunie – 31 iulie 2017. Numele castigatorilor vor fi extrase in prezenta unui notar pe 1 august si comunicate pe website pe 3 august.

Ce poti face in Barcelona
Barcelona, capitala Cataloniei, este un creuzet cosmopolit de culturi, care atrage vizitatori, talente, investitii, inovatii tehnologice si avangarda culturala. Este cunoscut ca un oras dinamic, cu situri UNESCO, cu parcuri si zone de recreere spectaculoase. Aici s-a nascut flamenco, aici puteti gasi restaurant faimoase pentru fructe de mare si vinuri spaniole rafinate.
Fie ca admirati arhitectura catedralei Sagrada Familia, ca va bucurati la apus de un pahar de vin pe plaja Barceloneta sau ca va treziti dimineata devreme pentru a prinde ce e mai bun in faimoasa piata de vintage Mercat dels Encants, cu siguranta va veti simti grozav in acest oras minunat.

Puteti intra in competitie AICI.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:
Data publicarii: 24.06.2021
Valoarea estimata:
Data publicarii: 24.06.2021