novapex

 

Grundfos achizitioneaza un lider tehnologic in dezinfectarea apei

ISIA Grundfos
vizualizari

Dezinfectarea este un domeniu in care compania Grundfos a fost prezenta mult timp. Ca un element de consolidare a acestei pozitii, ISIA si Grundfos au fost parteneri de ceva timp - iar acum acest lucru s-a concretizat cu achizitia ISIA de catre Grundfos, la finele lui septembrie 2013. ISIA va continua sa serveasca pietele lor actuale – in special Orientul Mijlociu – si sa ofere sprijin si solutii pe pietele deservite de Grundfos.

Dl. Peter Røpke, Group Executive Vice President, responsabil pentru dezvoltarea produselor si tehnologiilor din cadrul Grupului Grundfos, vede in ISIA un potential urias: “ISIA este lider tehnologic in activitatea pe care o intreprinde. ISIA are capacitatea de a inova solutii interesante si eficiente in utilizarea dioxidului de clor pentru a dezinfecta si curata apa. Sunt bucuros sa urez bun venit tehnologiilor ISIA, pozitiei sale pe piata, competentelor si personalului calificat ca parte a Grupului Grundfos si a portofoliului nostru. Sunt absolut sigur de faptul ca eforturile noastre comune vor oferi tehnologii si solutii inovatoare”.

Francesco Maia, co-fondator ISIA, vede un mare potential in a deveni parte din Grundfos: “Ideile si solutiile noastre pot fi raspandite pe mai multe piete si integrate in sisteme si aplicatii mai mari din intreaga lume. Sunt mandra de faptul ca Grundfos vede potentialul si calitatea muncii noastre si ne bucuram sa fim parte a Grupului Grundfos”.

Cele doua caracteristici principale ale ISIA sunt experienta calificata in procesele industriale de control si automatizare precum si tehnologia cu dioxid de clor pentru tratarea apei. Inca din anul 2000, ISIA si-a dezvoltat o bogata experienta in proiectarea, realizarea, initierea si asistenta in domeniul instalatiilor industriale de control si automatizare.

Solutiile ISIA de tratare a apei, proiectate nevoilor clientului, se intind de la serviciile pentru ape industriale (de ex. Racirea apei, Apa netratata) la cele civile (Apa potabila).

http://www.grundfos.com


Grundfos acquires technology-leader in water disinfection
Italian company ISIA, a leading expert within water disinfection, is now part of Grundfos
Disinfection is a business where Grundfos has been present for years. As an element in strengthening this position, ISIA and Grundfos has been partners for some time - and now this ends up with Grundfos acquiring ISIA. ISIA will continue to serve their present markets – mainly Middle East - and provide support and solutions in markets served by Grundfos.
Group Executive Vice President Peter Røpke, who is responsible for product and technology development in the Grundfos Group sees a huge potential in ISIA. Francesco Maia, co-founder of ISIA, sees great potential by becoming a part of Grundfos.
The two main characteristics of ISIA are a skilled experience in industrial plant process control and automation and a chlorine dioxide powerful technology for water treatment. Since 2000 ISIA has perfected a rich experience in design, realization, start-up and field assistance of industrial plants process control and automation.
At the same time ISIA has developed a multi-purpose water treatment technology based on the feature of the chlorine dioxide as oxidant and biofouling controller. ISIA water treatment package, designed on the customer needs, spaces from the Industrial water services (i.e. Cooling water, Raw water) to the Civil water services (Potable water).

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019