novapex

 

Grundfos, un nou producator pe MEPcontent

grundfos
vizualizari

Grundfos, unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de pompe, si-a publicat produsele, ca producator nou, pe MEPcontent. Sunt acum disponibile pompe de circulatie din diferite serii, pentru orice inginer MEP.

La origine o companie daneza, Grundfos produce mai mult de 16 milioane de pompe anual si este prezenta la ora acutala in 55 de tari. Cateva dintre cele mai des utilizate pompe au fost recent plasate pe portalul MEPcontent.eu. Sunt disponibile 18 familii Revit, impartite in mai multe tipuri. Exista, in total, peste 420 de tipuri, impartite in urmatoarele serii: MAGNA1, MAGNA3, TPE2, TPE2D, TPE3 si TPE3D.

Aparitia produselor unei marci atat de cunoscute precum Grundfos este dovada ca MEPcontent.eu este cunoscut in toata Europa ca principala platforma online cu articole BIM pentru MEP. Grundfos recunoaste nevoia si dorinta specialistilor in instalatii de a putea, din ce in ce mai mult, sa lucreze in BIM si Revit. De aceea Grundfos a ales standardul care indeplineste nevoile sale si ale utilizatorilor sai. Plasarea primei serii de pompe este etapa de inceput, care anunta faptul ca vor fi publicate mai multe articole Grundfos pe portalul MEPcontent in cursul acestui an.

Justin Nijssen, reprezentant de vanzari la Grundfos si persoana de contact pentru acest proiect, vorbeste despre importanta MEPcontent pentru Grundfos: „prin MEPcontent ne putem oferi, uniform, produsele dintr-o baza de date centrala, pe care orice inginer o poate utiliza gratuit. Astfel, utilizatorii au acces la cele mai performante pompe de circulatie si de transfer disponibile spre utilizare pe platformele Revit si AutoCAD."
 

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019