novapex

 

Pompa Hilge in topul «the best of 2013»

Hilge Grundfos
vizualizari

Noua gama de pompe Hilge de la Grundfos a fost aleasa in topul celor mai bune produse din anul 2013 de catre apreciatele reviste internationale Chemie Anlagen VERFAHREN si Chemical Plants & Processing.

Pompele GHP de la Hilge au concurat cu alte 12 "cele mai" inovatoare produse si au intrat in topul primelor trei.

GHP sunt pompe autoamorsante, cu un singur rotor, construite pe caracteristicile F&B-HYGIA si optimizate pentru o functionare fiabila in conditiile dificile ale proceselor CIP. De exemplu, sunt utilizate in aplicatii cu lichide ce au un continut ridicat de aer, proiecte specifice industriei farmaceutice.

Pompe Smart Digital - O noua era in tehnologia dozarii
SMART Digital inseamna pompe inteligente de dozare, cu sisteme avansate de monitorizare, control si ajustare, usor de folosit de catre operatori.

Sunt pompe digitale cu membrana, proiectate special pentru a doza in conditii de siguranta substante chimice, cu o precizie deosebita - de pana la 0,0025 l/h.
Fiabilitatea si acuratetea dozarii reduc costurile si riscul ca produsele sa se deterioreze prin utilizarea unei cantitati mari de substante chimice. Dozarea digitala continua elimina pornirile si opririle frecvente si asigura pompei o viata mai lunga.

Gama include si pompe mecanice pentru dozare, capabile sa dozeze debite pana la 8000 l/h si sa lucreze cu presiuni de pana la 200bar in aplicatii speciale.
Click pentru mai multe detalii: Smart Digital

Grundfos Group. Rezultate 2013: crestere si profit
In anul 2013, Grupul Grundfos a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 2,9%, atingand 23,3 miliarde coroane daneze (DKK) prin comparatie cu cifra de 22,6 miliarde DKK inregistrata in anul 2012.

Am investit si mai mult in Departamentul de Cercetare si Dezvoltare, datorita angajamentului nostru de a ne concentra pe solutii eficiente energetic. Pe parcursul anului trecut s-au alocat de 1,3 miliarde DKK pentru dezvoltarea de noi tehnologii.

De asemenea, numarul de angajati a crescut, ajungand la 18776, cu 792 de angajati mai multi decat in anul 2012.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa cititi Raportul Grupului Grundfos.

www.grundfos.ro
 

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019