novapex

 

Pompa Wilo-Yonos PICO a primit premiul Green Innovation 2013

aaa
vizualizari

 Dupa ce a fost recunoscut ca un produs de inalta calitate si     nominalizat pentru mai multe premii in ultimele optsprezece   luni, Pompa Wilo-Yonos PICO a fost selectata castigatoare la   finele lui septembrie 2013 a premiului Green Innovation   Award 2013 in cadrul decernarii Premiilor pentru Eficienta   Energetica care a avut loc la Ricoh Stadium, Coventry. Acesta   a fost unul dintre cele sase produse nominalizate pentru   premiu, iar juriul l-a considerat drept „castigator evident”.

Decernarea acestor Premii are loc concomitent cu o serie de   evenimente legate de energia regenerabila care au loc in   intreaga tara si care evidentiaza beneficiile tehnologiilor   regenerabile si economiei de energie care poate rezulta atunci   cand regenerabilele sunt incorporate in proiecte domestice si comerciale. 

Gary Mannus, Managing Director al Wilo UK: “Suntem incantati de recunoasterea calitatii pompei Wilo-Yonos PICO in acest fel”. Parte a portofoliului Wilo de pompe de circulatie mici de inalta eficienta, aceasta s-a bucurat de succes pe piata din Regatul Unit, oferind economii de energie de pana la 90% fata de pompele standard.

Mai multe detalii legate de Wilo-Yonos PICO, pompe si sisteme de pompare de la Wilo sunt disponibile la www.wilo.de si www.wilo.com.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019