novapex

 

Value in frigotehnie

frigotehnie
vizualizari

Infiintata in anul 1996 ca un joint venture, VALUE este specializata in cercetarea, dezvoltarea si fabricarea de pompe de vid. Produce anual peste 300.000 pompe de vid si 25.000 de unitati de recuperare freon. Compania are personal specializat, ingineri in sisteme electrice si electronice, specialisti in tehnologia vidului, experti in design industrial, oferind clientilor produse de inalta performanta.

Linia tehnologica este echipata cu utilaje japoneze si germane. Temperatura si umiditatea in atelierele de productie sunt controlate strict pentru a asigura produse de inalta performanta. Performanta se reflecta si din certificarile primite in Europa - CE, America - UL, Canada - CSA, Germania - TUV, China - CCC. In anul 2015 compania Value detinea 47 de brevete in China.

Produsele Value sunt populare in peste 63 de tari cum ar fi: Statele Unite ale Americii, Japonia, Canada etc. Totodata, Value are parteneri printre firmele prezente in topul Fortune 500.

In decursul anilor, compania Value si-a diversificat portofoliul de produse, creand scule pentru frigotehnie si aer conditionat, reusind in scurt timp sa ocupe locul de lider in China, dar sa fie agreata si certificata si pe celelalte piete mondiale.

Pompele de vid Value au un design atragator si au fost concepute pentru o usoara manevrabilitate. Performantele tehnice sunt sustinute de calitatea proiectarii si acopera o gama larga de debite. Unele modele au fost prevazute cu vacuumetru pentru a fi usor de monitorizat vidul obtinut. Pe langa vacuumetru, pompele de vid Value pot contine electrovana care asigura pastrarea vacuumului in cazul unei caderi de tensiune accidentala in timpul vacuumarii si totodata blocheaza trecerea uleiului din pompa de vid in instalatia frigorifica in static.

Recuperatoarele de freon Value au urmatoarele avantaje:
1. recupereaza freonul in 3 moduri: lichid, vapori, push-pull
2. indica presiunile prin intermediul manometrelor analogice dar si pe un display digital (la versiunile mai noi)
3. ofera protectie la presiuni inalte si joase
4. contin separator de ulei
5. au conexiune pentru detectia supraumplerii recipientului, pentru recipientele care contin acest tip de senzor

Compania Value s-a adaptat imediat noilor modificari din piata agentilor frigorifici producand recuperatoare de freon si pompe de vid compatibile cu noii freoni HFO-1234yf si R32.

Value ofera si o gama diversificata de truse de bercluit manuale si automate pentru tevi cu diametre in inch si metrice. Materialul din care este realizata presa si menghina este de inalta calitate, pastrandu-si performantele chiar si dupa o lunga intrebuintare.

Taietoarele de teava Value sunt ergonomice, realizate din materiale rezistente la uzura, care asigura o taiere corecta a tevii de cupru. Sunt oferite taietoare de diverse dimensiuni si pentru diverse diametre de teava.

Gama de scule Value nu se opreste aici, putand enumera si: cantare electronice pana la 100 kg, baterii de manometre, debavuratoare, largitoare de teava.

Value este un brand care aduce valoare echipamentelor si sculelor pentru frigotehnie prin inalta performanta si fiabilitate la preturi accesibile.

KUBITECH SRL
Sos. Nicolina 65
700716, Iasi
tel/fax: 0232-257.555
mobil: 0721-242.049
email: contact@frigotehnie.ro
www.frigotehnie.ro

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019