novapex

 

Cea de-a opta editie a concursului de design jumpthegap a debutat la Moscova

A opta ediție a concursului de design jumpthegap
vizualizari
  • Odată cu prezentarea concursului de design Roca International jumpthegap® de la Moscova, pe 10 octombrie 2018, a început și perioada de înscrieri.
  • În cele șapte ediții anterioare, concursul a avut, în total, peste 20.600 de participanți din 134 de țări, devenind un punct de referință global în competițiile de design.
  • Căutând noi concepte inovatoare și sustenabile pentru spațiul de baie al viitorului, concursul promovat de Roca este o platformă pentru tinerii arhitecți și designeri dornici să își demonstreze talentul.

Cea de a opta ediție a competiției internaționale de design jumpthegap®, promovată de Roca, a fost prezentată pe data de 10 octombrie 2018, în cadrul unui eveniment găzduit de Muzeul de Arhitectură de Stat Schusev din Moscova (Rusia). Cu această ocazie, au fost dezvăluite toate detaliile noii ediții a concursului și s-au deschis oficial înregistrările pe website-ul oficial al competiției.

Cunoscută la nivel mondial, competiția pune la dispoziție o platformă unde studenții și profesioniștii din arhitectura și design-ul internațional, cu vârsta sub 40 de ani, își pot demonstra talentul oferind soluții conceptuale, sustenabile și inovatoare pentru spațiile de baie din viitor. De la prima ediție din 2004, jumpthegap® a avut sprijinul BCD Barcelona Centre de Disseny (Centrul de Design din Barcelona), având peste 20,600 de participanți din 134 de țări din toată lumea, de-a lungul celor șapte ediții.

Categorii și premii

Trei premii vor fi acordate în cadrul concursului: la categoria Profesori și Studenti există un premiu de 10.000 € pentru fiecare; premiul special de sustenabilitate We Are Water ajunge la 6.000 €.

Toate detaliile competiției pot fi găsite pe pagina oficială: www.jumpthegap.net

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019