CESAROM produce la capacitate maxima: 6,7 mil. mp anual – de 4 ori cat suprafata tuturor mall-urilor din Romania

101 vizualizari
Toni Teau
Distribuie pe

Lasselsberger Romania, liderul pietei locale de gresie si faianta si detinatorul brandului Cesarom, produce in acest moment la capacitate maxima in fabrica din Cluj- Napoca, livrand anual 6,7 milioane de metri patrati de gresie, faianta si decoruri.

„Productia Lasselsberger Romania realizata in doar 18 zile poate asigura necesarul placarii intregii suprafete a Casei Poporului. In acelasi timp, productia anuala este suficienta pentru acoperirea unei suprafete de patru ori mai mare decat a tuturor spatiilor de retail modern – mall-uri si centre comerciale – existente in acest moment in Romania”, a declarat Toni Teau, Directorul General al Lasselsberger Romania.

Acesta a mai adaugat ca volumul anual de 6,7 milioane de metri patrati de gresie si faianta produs in fabrica Sanex poate asigura amenajarea pentru aproximativ 90.000 de locuinte cu o suprafata medie de placat de 75 de metri patrati.

Investitii in cresterea capacitatii de productie
Compania a investit de-a lungul timpului in modernizarea liniilor de productie pentru a fabrica placi ceramice la standarde europene. Asa cum reiese si din noul slogan al companiei, Cesarom este un brand romanesc, dar in acelasi timp occidental.

Una dintre cele mai recente investitii realizate pentru majorarea capacitatii de productie a avut loc in prima parte a anului 2011, prin modernizarea liniei de placi decorative (brauri si medalioane).

„La inceputul anului trecut s-a luat decizia de a creste numarul de piese de decor produse, datorita cererii tot mai mari de pe piata locala. In urma lucrarilor de modernizare, productia de placi decorative a fost majorata cu 50%”, a mai spus Toni Teau.

Acesta a subliniat ca, in acest moment, Cesarom produce pe doua linii pentru faianta, doua linii pentru gresie si una pentru decoruri iar planurile de viitor ale companiei vizeaza noi investitii in majorarea capacitatii de productie.

Peste 330.000 mp de gresie si faianta merg la export
Cu o capacitate de productie de 6,7 milioane de mp de gresie si faianta, Cesarom a lansat in ultimii ani si exporturi pe piete din regiune. Astfel, in acest moment, 5% din productia companiei – 335.000 mp – ajunge pe rafturile magazinelor de profil din Republica Moldova, Grecia, Bulgaria sau Ungaria.

„Planurile noastre nu se opresc aici. In continuare vizam sa ne extindem pe plan extern si sa ducem succesul produselor Cesarom peste granite”, a mai spus Toni Teau.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video