Colectia Armani/Roca pentru sali de baie isi largeste gama exclusiva si eleganta

142 vizualizari
Armani Roca
Distribuie pe


La ISH 2013, Roca a prezentat colectia Armani/Roca, o colectie unica si eleganta dedicata salii de baie, care a devenit o marca al luxului si personalitatii in toata lumea. Aceasta colectie, creata de prestigiosul designer italian, este rezultatul parteneriatului dintre doua companii lider in sectoarele respective.

Spatiul Armani/Roca dedicat salii de baie include toata gama de produse, de la placi ceramice pentru pereti si pardoseala la accesorii noi si armaturi care permit crearea unui spatiu contemporan sofisticat si functional. Colectia Armani/Roca este unica prin faptul ca permite nu numai distribuirea traditionala a elementelor baii, dar permite, de asemenea un format tip insula, daca se doreste acest lucru. Cele mai noi produse cu noile sale dimensiuni, extinde si mai mult solutiile elegante pe care le ofera aceasta colectie.
Noile lavoare sunt integrate perfect colectiei, iar mobilierul, cu liniile sale simple si drepte a fost extinsa la diferite dimensiuni pentru a asigura solutii elegante si functionale pentru toate tipurile de spatii si cerintele de depozitare.
Mobilierul proiectat special pentru noile tipuri de lavoare este dotat cu un blat deosebit din sticla colorata, disponibil in diferite finisaje ale colectiei pentru armonie deplina. Atentia acordata detaliilor se regaseste in fiecare element al colectiei, asigurand armonia intregii bai, inclusiv a noilor accesorii: dozator de sapun, suport pentru periuta de dinti, suport pentru hartie si sapun, toate disponibile in trei tipuri de finisaje exclusive Armani / Roca.

Roca produce si comercializeaza o gama larga de produse acoperind toata gama necesara salii de baie: obiecte sanitare din portelan vitros, cazi de baie, cazi de baie cu masaj si pentru spa-uri, cazi de dus, saune, cabine si coloane hidroterapie, robineti, mobilier pentru bai, armaturi si cabine de dus. Produsele Roca, cunoscute in toata lumea pentru calitatea acestora, sunt rezultatul unui proces de productie care utilizeaza cele mai recente tehnologii.

Compania este angajata ferm excelentei in designul produselor in toate domeniile sale de activitate. Prioritatea sa de baza sunt clientii si imbunatatirea confortului si calitatii vietii acestora. Acestea sunt conceptele pe care compania le prezinta prin intermediul noilor sale produse la ISH 2013, prezentand un angajament consumatorului, care merge dincolo de simpla productie si de comercializare a unei game de produse de inalta calitate.
Roca analizeaza necesitatile, gusturile, stilurile de viata si tendintele socio-culturale ale societatii, utilizand rezultatele cercetarilor la adaptarea produselor si serviciilor sale la noile cerinte ale pietei.

www.roca.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video