novapex

 

Delta Studio a inaugurat al doilea showroom in Cluj-Napoca

showroom Delta Studio Cluj Napoca
vizualizari

Compania romaneasca Delta Studio, lider national in domeniul designului de interior, a inaugurat, pe 21 iunie, al doilea showroom din Cluj-Napoca. Spatiul de 500 mp din incinta Park Lake (vis-a-vis de Iulius Mall) este amenajat cu finisaje exclusiviste, sanitare si mobilier de top.delta studio showroom

 „Prin deschiderea acestui nou showrom in Cluj, ne propunem sa aducem un element de noutate pe piata locala, prin solutii de amenajare interioara conform celor mai noi tendinte in design si tehnologie. Parteneriatul  cu grupul spaniol Porcelanosa, lider mondial in domeniu, reprezinta o garantie in acest sens”, a declarat Dragos Bonea, director general Delta Studio.

Jorge García, reprezentant Porcelanosa Grupo, a vorbit despre importanta acestei investitii:

„Este primul showroom Porcelanosa pe care il deschidem in Cluj-Napoca, dupa ani intregi in care am incercat sa intram pe aceasta piata. Pana acum, ne-a fost, practic, imposibil, deoarece piata clujeana era concentrata pe materiale de constructii economice. Datorita boom-ului imobiliar (inclusiv cu preturi de vanzare pe metrul patrat mai mari decat in Bucuresti) si impreuna cu cel mai important partener Porcelanosa din Romania, Delta Studio – de altfel singurul cu potentialul necesar pentru a realiza acest pariu, alaturi de noi – speram sa putem intra pe segmentul rezidential premium.”

Jorge Garcia

In luna mai 2018, Delta Studio a inaugurat showroom-ul din strada Bucuresti nr. 89, Cluj-Napoca, realizat in colaborare cu producatorul Kerama Marazzi.

Despre Grupul Porcelanosa
Porcelanosa Grupo este lider mondial si trendsetter in domeniul materialelor exclusiviste destinate designului de interior, detinand opt fabrici in Spania si o retea de peste 150 de magazine in toata lumea, cel mai renumit fiind cel din Manhattan - New York. Grupul are o cifra de afaceri anuala de peste 1 miliard de euro si este furnizor oficial al Casei Regale Britanice. Colectiile Porcelanosa sunt semnate de nume celebre de arhitecti si designeri la nivel mondial: Zaha Hadid, Foster+Partners, Simone Micheli, Luis Vidal.
Despre Delta Studio
Delta Studio este lider si reper important pe piata amenajarilor interioare de lux din Romania, detinand o retea de 12 showroomuri in cele mai importante orase din tara, avand o experienta de peste 20 de ani si reprezentand cele mai importante branduri existente la nivel mondial.
Prin sloganul „amenajari inteligente”, Delta Studio isi propune sa fie cea mai buna optiune atat pentru clientii de lux, cat si pentru cei care dispun de bugete mai reduse, dar isi doresc o amenajare deosebita, in acord cu cele mai noi tendinte in design si tehnologie.

Noul showroom Delta Studio poate fi vizitat de luni pana sambata pe Str. Galați 2, in incinta Park Lake, vis-a-vis de Iulius Mall.

www.deltastudio.ro

 

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019