novapex

 

Delta Studio isi extinde afacerea in Cluj, inaugurand doua showroomuri, in parteneriat cu producatori de varf: Kerama Marazzi si Porcelanosa

showroom Delta Studio Cluj Napoca
vizualizari

Compania romaneasca Delta Studio, lider national in domeniul designului de interior, a inaugurat joi, 10 mai, noul showroom din strada Bucuresti nr. 89, Cluj-Napoca, realizat in colaborare cu Kerama Marazzi. La eveniment au participat peste 100 dintre cei mai cunoscuti arhitecti din Cluj, alaturi de conducerea celor doua firme.

Cu o experienta de peste 20 de ani, Delta Studio este lider pe piata amenajarilor interioare de lux din Romania, detinand in prezent o retea de 12 showroomuri in 9 orase din Romania.

Delta Studio importa produse de varf realizate de Kerama Marazzi, fabricile din Rusia ale grupului Marazzi, cel mai cunoscut producator de placi ceramice la nivel mondial. Produsele sunt create conform celor mai noi tendinte in design si tehnologie. Preturile sunt accesibile pietei din Romania, datorita costurilor de productie (in special materie prima si energie) mult mai competitive in Rusia comparativ cu UE. Diferenta de pret pentru produse absolut similare este de 30-40%, suficient pentru a se incadra in bugetele romanilor, aspect ce ii multumeste in mod special pe arhitecti, dandu-le posibilitatea sa implementeze proiecte de design interior conform dorintelor, depasind restrictia impusa de bugetul disponibil.

showroom Delta Studio Cluj Napoca

Dragos Bonea, director general Delta Studio, a declarat:

„Sunt foarte multumit de rezultatul parteneriatului pe care l-am dezvoltat in ultimii 3 ani cu Kerama Marazzi. Una dintre directiile de actiune in cadrul acestui parteneriat este deschiderea unei retele de showroomuri exclusive Kerama Marazzi, printr-un proiect de investitie comun in valoare de peste un milion de euro, care se va desfasura pe parcursul a 3 ani. Prima locatie inaugurata in toamna anului trecut in Bucuresti a fost un real succes, acum o inauguram pe cea din Cluj, considerand Clujul al doilea oras dupa Bucuresti din punctul de vedere al potentialului pietei imobiliare si vizam inca 10-12 orase.”

Un parteneriat similar se dezvolta cu grupul spaniol Porcelanosa, care se adreseaza segmentului de lux. Dupa inaugurarea in aprilie 2018 a primului showroom Porcelanosa din Bucuresti, se lucreaza la urmatorul showroom, cel din Cluj-Napoca, ce va fi inaugurat in luna iunie 2018.

Vizitatorii pot vizita noul showroom Delta Studio monobrand Kerama Marazzi pe str. Bucuresti nr. 89, Cluj-Napoca.

www.deltastudio.ro

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019